Τα Χριστούγεννα έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι μακρυά οι μέρες που θα δούμε τις βιτρίνες των καταστημάτων να ντύνονται στα εορταστικά τους για να υποδεχτούν την κατά πολλούς ομορφότερη περίοδο του χρόνου. 

Θα δούμε επίσης και αρκετά ξενοίκιαστα καταστήματα να παίρνουν και πάλι ζωή και να ενοικιάζονται, μόνο και μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει. Ένα από αυτά τα μαγαζιά που βρίσκονται στην καρδιά της Πάτρας και που πρόκειται να φιλοξενήσει μέσα σε λίγες μέρες ένα εποχικό Χριστουγεννιάτικο κατάστημα, είναι αυτό της πλατείας Γεωργίου, ανάμεσα από το City Cafe και το The Kings All Day Cafe Bar. 

Πρόκειται για ένα ακίνητο το οποίο την τελευταία φορά που είχε ενοικιαστεί ήταν την προεκλογική περίοδο, έχοντας εκεί τα κεντρικά της γραφεία η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα για τις εκλογές της Περιφέρειας και στη συνέχεια στις εθνικές εκλογές στεγάστηκες εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ακίνητο πρόκειται να φιλοξενήσει, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ένα γνωστό κατάστημα εποχικό που θα έχει πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη. 

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, ωστόσο, το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν είναι πλήρως έτοιμο. Οπότε τα Χριστούγεννα φέτος έρχονται κάπως νωρίτερα στην καρδιά της Πάτρας αφού σίγουρα το μαγαζί αυτό θα δώσει ένα χριστουγεννιάτικο ύφος στην πλατεία Γεωργίου.