Το όνομα του είναι Grafikos και είναι από τις περιπτώσεις των νέων καλλιτεχνών της ραπ σκηνής της Πάτρας που έχουν στραφεί κυρίως στην μορφή της trap. Ο Grafikos έχει βγάλει πάνω από 15 τραγούδια τα τελευταία δύο χρόνια τα οποία κινούνται κυρίως στο ίδιο ύφος και κάνουν αίσθηση τόσο για τα beats τους, όσο και για τους ιδιόμορφους στίχους τους. 

Το τελευταίο τραγούδι που ανέβασε στο youtube ονομάζεται "Pele" και ο Πατρινός μουσικός μας τονίζει ότι νιώθει κομπλέ, βγάζοντας την δική του αλήθεια μέσα από τις καταστάσεις που βιώνει γύρω του. "Προσπαθώ να λέω αυτό που νιώθω και ότι βιώνω" τονίζει. "Συγκεκριμένα αναφέρομαι για την πραγματικότητα και το πόσο ευθείς είμαι σε κάποια πράγματα" λέει ο ίδιος μιλώντας για το τραγούδι του. 

"Λένε αν πάρεις την απόφαση να' σαι αληθινός εκφράζεσαι και ελεύθερα χωρίς να σε νοιάζει".  Ο ίδιος θέλει απλώς να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του να  για την δουλειά που κάνουν μαζί ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ο νεαρός ράπερ ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες του πρώτο του LP με όλα αυτά τα τραγούδια που έχει γράψει αυτούς τους μήνες, μια δουλειά που θα ονομάσει Karma. 

Κάρμα λοιπόν. Ο πρώτος δίσκος από τον Grafiko έρχεται. Για την ώρα ακούστε το "Pele" και δείτε το βίντεο που έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Σκουρλής. 


Grafikos - Pelé (Official Music Video) 4K