Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς των ΗΠΑ, που πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά, συνελήφθη από τις αρχές του Τέξας, για βιαιοπραγία και δημόσια χρήση ουσιών.

Ο λόγος για τον Τζάρεντ Πανταλέκι, πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς Supernatural, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή να κάνει χρήση ουσιών σε δημόσιο χώρο, αλλά και να χτυπάει δύο άνδρες, τον μάνατζερ και τον μπάρμαν ενός μπαρ, στο οποίο βρισκόταν.

Μάλιστα, περαστικός απαθανάτισε τον καυγά του όπου φαίνεται να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν από τους δύο, βίντεο, το οποίο δημοσίευσε το TMZ. Το περιστατικό έγινε στο Οστιν του Τέξας, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρει το Μέσο, ο Πανταλέκι, σε μια προσπάθεια να αφεθεί ελεύθερος από την αστυνομία όταν πήγε να τον συλλάβει, πήγε να τους δωροδοκήσει, βγάζοντας αρκετά χρήματα από την τσέπη του.

Οδηγήθηκε στο κρατητήριο και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΤΜΖ, ο Πανταλέκι θα πρέπει να πληρώσει από 5 έως 15 χιλιάδες δολάρια, για κάθε παράπτωμα για το οποίο έχει κατηγορηθεί. Ο Αμερικανός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Τζενεβίβ Κορτέζε, με την οποία έχουν τρία παιδιά.


'Supernatural' Star Jared Padalecki Arrested at His Go-To Austin Club | TMZ