Στο “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που της έχουν γίνει αρκετές φορές για το Your Face Sounds Familiar, αλλά και για τις δυσκολίες που έχουν οι ηθοποιοί στο οικονομικό κομμάτι.

Προτάσεις για σόου και παιχνίδια, έχετε δεχτεί;

Έχω δεχτεί. Αλλά καμία πρόταση μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει κλικ που λένε για να κάνω το επόμενο βήμα. Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση για το Your Face Sounds Familiar το οποίο θεωρώ κάτι πάρα πολύ δύσκολο και αγχωτικό για μένα. Κάθε εβδομάδα να καλείσαι να μιμηθείς μια διαφορετική προσωπικότητα. Είναι πολύ δύσκολο, θέλει πολύ δουλειά. Δεν θα το διασκέδαζα να σας πω την αλήθεια.

Πως είναι η ζωή μιας εργαζόμενης μητέρας;

Εγώ έχω τη τύχη να μπορώ να το κουμαντάρω αυτό το πράγμα. Δουλεύω λίγες μέρες και είμαι πιο πολύ με το παιδί μου. Έχω αυτή την πολυτέλεια και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό αλλά υπάρχουνε πολύ πιο σκληρά εργαζόμενες μητέρες και ίσως σ’ αυτές θα πρέπει να κάνουμε αυτή την ερώτηση και να μας δώσουν και την απάντηση.

Είστε αισιόδοξος άνθρωπος;

Ναι είμαι πολύ αισιόδοξη. Ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης μου μόνο αισιοδοξία βλέπω μπροστά μου, μόνο χαρά, μόνο χρώματα. Μπορεί να ακούγομαι λίγο γραφική είναι όμως η πραγματικότητα. Άνοιξε ένας καινούριος κόσμος για μένα.

Ο κόσμος ίσως, θεωρεί ότι εσείς οι ηθοποιοί δεν ζορίζεστε οικονομικά…

Α, καθόλου που να ζοριστούμε. Πληρωνόμαστε έξι μήνες μετά, δουλεύουμε για αρκετό καιρό χωρίς να πληρωνόμαστε, μπορεί να μη πληρωθούμε και καθόλου…

Είστε από τις ηθοποιούς εκείνες που δεν σας βλέπουμε σχεδόν καθόλου σε κοσμικές εμφανίσεις…

Ναι και είναι επιλογή μου αυτό. Θα πάω μόνο σε κάποιες εκδηλώσεις που θα περάσω καλά ή θα στηρίξω κάποιους φίλους κ.λπ. Δεν θα πάω παντού. Δεν μ’ ενδιαφέρει να δείξω τα ρούχα μου ή κάτι άλλο. Δεν το κάνω γιατί σνομπάρω.

Τι ονειρεύεστε;

Το μόνο πράγμα που ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή είναι να είναι καλά το παιδί μου, να έχει την υγειά του και κάθε μέρα που περνάει να γίνομαι καλύτερη μητέρα.