Στην Πάτρα έρχεται την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός για να δώσει τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με την Παναχαϊκή, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να ξυπνήσει ένδοξες στιγμές των "κοκκινόμαυρων" από την περίοδο εκείνη που η Πατρινή ομάδα αγωνιζόταν στα μεγάλα σαλόνια της Α΄Εθνικής. 

Ωστόσο η Αστυνομία απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για το παιχνίδι του “Τριφυλλιού” με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι λόγοι τους οποίους επικαλέστηκαν οι τοπικές αρχές σε επίσημο έγγραφο που απέστειλαν στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έχουν να κάνουν με την παρουσία πολλών οπαδικών συνδέσμων διαφορετικών ομάδων, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σύρραξη μεταξύ αυτών και των οργανωμένων οπαδών που θα μετακινηθούν.

Παράλληλα δεν αποκλείστηκε η πιθανότητα να υπάρχει προσχεδιασμένο “ραντεβού θανάτου” μεταξύ οπαδών. Επιπρόσθετα η Αστυνομία έκανε λόγο για ελλειπή χώρο στην κερκίδα που διατίθεται στους φιλοξενούμενους καθώς ενδεχόμενη μεγάλη μετακίνηση θα προκαλέσει πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς, στον ναό της Παναχαϊκής και το παρών αναμένεται να δώσουν τελικά μόνο οι οπαδοί της Πατρινής ομάδας.