Την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν για τη σχέση με το άγχος, τα… χαλαρωτικά βότανα που καίει η Μελίνα στο καμαρίνι της, τις συμβουλές που δέχθηκε ο Μιχάλης για το Final Four αλλά και τις φήμες που θέλουν την Μελίνα Ασλανίδου να είναι ξανά με τον σύντροφο της, όπως αναφέρει το zappit.

«Για μένα το άγχος είναι ένας δράκος που προσπαθώ να σκοτώσω. Επειδή, όμως, εκτιθέμεθα δεν μπορείς να τον σκοτώσεις εντελώς» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

«Φτιάχνει κάποιες πολύ ωραίες ατμόσφαιρες στον χώρο της, στο καμαρίνι της με ωραία βότανα τα οποία είναι χαλαρωτικά. Περνά εγώ απέξω, κάνω μια βόλτα, παίρνω μια ανάσα και λέω πως κάτι κάνει αυτό το κορίτσι…» πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Την πρεμιέρα του Μιχάλη στο Final Four έκατσα και την είδα όλη για να έχω άποψη και να του κάνω παρατηρήσει» ανέφερε η τραγουδίστρια. «Παρατηρήσεις που τις ζήτησα εγώ εξ αρχής. Ήταν αρκετά αυστηρή και καλά έκανε. Όλα όσα μου είπε, ήταν σωστά και έπιασαν τόπο» απάντησε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Όσον αφορά, δε, δημοσιεύματα που θέλουν την Μελίνα Ασλανίδου να είναι ξανά ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, η απάντηση που έδωσε… μοιάζει αφοπλιστική και δεν θα μπορούσε φυσικά να μην δεχθεί το πείραγμα του συνεργάτη της.

«Πάρα πολύ ωραία είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του Final Four» είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια.