Τρόμαξαν οι κριτές και οι διαγωνιζόμενες στο GNTM 2, καθώς την ώρα της κριτικής στο στούντιο, μία από τις διαγωνιζόμενες λιποθύμησε.

Ο λόγος για την Μαρτίνα, η οποία φαίνεται πως ένοιωσε μια ζαλάδα. Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2, που «τα άκουσε» από το Twitter, δεν αισθανόταν καλά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως η ίδια αποκάλυψε στους κριτές, όταν και βρέθηκε ενώπιόν τους για την κριτική της φωτογραφίας της. Λίγες στιγμές μετά, η Μαρτίνα ζαλίστηκε και λιποθύμησε προκαλώντας αναστάτωση στους πάντες.

Ευτυχώς, οι διαγωνιζόμενες του GNTM 2 που ήταν κοντά της αντιλήφθηκαν γρήγορα τι συμβαίνει και την κράτησαν πριν χτυπήσει στο έδαφος. Δίπλα της έσπευσε άμεσα προσωπικό της εκπομπής, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο, με το γύρισμα να συνεχίζεται κανονικά. Ορισμένες από τις συμπαίκτριες της ανέφεραν πως η Μαρτίνα, ίσως, επηρεάστηκε από κάποιο οικογενειακό ζήτημα, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν επικοινωνία με την οικογένειά τους.


GNTM 2 | Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια - Τι συνέβη

Όπως αναφέρουν τα spoilers, η Μαρτίνα αναμένεται να αποχωρήσει οικειοθελώς στο σημερινό επεισόδιο. Ο αρραβωνιαστικός της παίκτριας του GNTM 2 φέρεται να της ζητά να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. «Ο αρραβωνιαστικός μου, μού είπε να έρθω και ήρθα και τώρα ο αρραβωνιαστικός μου, μού λέει να φύγω και φεύγω», φέρεται να λέει στα κορίτσια.