Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τις αμοιβές που έπαιρνε από τις δουλειές που έκανε στην τηλεόραση.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή την παράσταση, «Τζάσμιν», στην οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά. Εκτός από τα χρήματα που έπαιρνε στο παρελθόν, η ίδια και οι συνάδελφοί της, αποκάλυψε και το περιστατικό θαυμασμού, που την είχε φέρει σε αμηχανία.

Κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: «Πριν από την κρίση, κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν και 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Μου έχει τύχει και εμένα αλλά δεν τα πήρα γιατί πτώχευσε η εταιρεία». Στη συνέχια συμπλήρωσε: «Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα».

«Η καραμέλα που μας πιπίλισαν μετά ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ» πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

«Θυμάμαι μια φορά στο ΚΘΒΕ πως σηκώθηκε μια κυρία από το βάθος, σε σκηνή που βρισκόμουν στο προσκήνιο και πέταξε λουλούδια στη σκηνή σαν να βρισκόμαστε σε λαϊκό κέντρο. «Για πάρτη σου», είπε. Έκανα ότι δεν την είδα. Ντράπηκα τόσο πολύ». Στην προοπτική να την δούμε σε κάποιο remake σειράς, η Ελένη Ράντου απάντησε: «Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τον εαυτό μου κάποια χρόνια μετά».

Η ηθοποιός μίλησε για τις αμοιβές που έπαιρναν στην τηλεόραση οι ηθοποιοί πριν από τα χρόνια της κρίσης, και αποκάλυψε πως στο παρελθόν της χρωστούσαν χρήματα.


Ελένη Ράντου: "Μου έχει τύχει να κλείσω 10.000 ευρώ το επεισόδιο, αλλά..."