Η Νίνα Τζιβανίδου, το κορίτσι που αποχώρησε από το Greece's Next Top Model, το βράδυ της Δευτέρας, είναι γεγονός ότι έκανε αίσθηση, σε πολλούς με την μελαχρινή και μεσογειακή του ομορφιά, ανεξάρτητα από τις κριτικές που είχε πάρει τα μέλη της επιτροπής. 

Είναι μια κοπέλα που έχει γεννηθεί στην Κρήτη, έχει μεγαλώσει τη Λεμεσό της Κύπρου και έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία στο Αίγιο. Πριν από τρία χρόνια μάλιστα σύχναζε στα στέκια του Αιγίου κυρίως, αλλά και στην Πάτρα, παίρνοντας τελικά το πτυχίο της από το ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος (εκεί υπαγόταν η σχολή του Αιγίου, τώρα ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας). 

Το πτυχίο της το πήρε μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2018. Πέρα έτσι από μοντέλο είναι φυσιοθεραπεύτρια, έχοντας όμως δείξει από νωρίς τη σχέση που έχει με το φωτογραφικό φακό. Είναι μια φυσιοθεραπεύτρια που με την εμφάνιση και μόνο μπορεί να σου "γιατρέψει" τους πόνους. 

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην σελίδα της στο Instagram από την εποχή που σπούδαζε στο Αίγιο. Δεν έχει αλλάξει και τόσο, έτσι δεν είναι; "Έγραφε" από τότε στο φακό.