Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, μιλά για το πως προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά και κάνει αποκαλύψεις για την πλοκή.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο του, για ποιο λόγο χώρισε με την Ελένη και αν οι εξελίξεις θα τους φέρουν πιο κοντά.

Πως προέκυψε η συμμετοχή σας στη σειρά;

«Είχε προηγηθεί η συμμετοχή μου στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ύστερα απ' αυτό, με κάλεσε η casting director των «Μελισσών», Μιράντα Ρωστάντη, και μου ζήτησε να περάσω από κάστινγκ. Στη μέχρι τώρα πορεία μου μου έχουν δοθεί ευκαιρίες τις οποίες όμως φρόντισα να αποδείξω ότι τις άξιζα. Για αυτό και με ανθρώπους που μου έχουν δώσει ευκαιρίες έχω συνεργαστεί ξανά».

Γιατί χώρισε ο Λάμπρος από την Ελένη;

«Σύντομα θα το μάθετε. Αυτό που μπορώ -να σας πω είναι πως, όταν ο Λάμπρος ήταν φοιτητής, ο συγκεκριμένος λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Δέκα χρόνια μετά, αυτός ο λόγος δεν έχει την ίδια βαρύτητα για εκείνον. Όταν ο Λάμπρος πάτησε τον όρκο του στην Ελένη, το έκανε γιατί πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο θα προστάτευε εκείνη, τη ζωή της και την οικογένεια της. Περνώντας τα χρόνια, συνειδητοποίησε ότι μάλλον δεν ήταν τόσο θαρραλέος να παλέψει. Έρχεται αντιμέτωπος με μια λάθος επιλογή του και με το φόβο του να πάει κόντρα στους γονείς και στην κοινωνία και να υπερασπιστεί την αγάπη του, με όποιο τίμημα. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε σε κουτάκια και αυτό πληρώνει τώρα. Υποφέρει που είναι παντρεμένος και βρίσκεται στο ίδιο χωριό με την Ελένη».

Υπάρχουν στιγμές που οι δύο τους δεν μπορούν να κρατήσουν τα όρια.

«Ναι, όντως υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Υπάρχει πολύ μεγάλη αντίσταση και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι σαν δύο μαγνήτες-που έλκονται. Ο Λάμπρος θα κάνει μια διαδρομή μέσα από την οποία θα αποκτήσει την ταυτότητα του, συνειδητοποιώντας τα λάθη του παρελθόντος. Σε αυτό θα τον βοηθήσουν οι καταστάσεις που έχει βιώσει, ο θάνατος του αδελφού του, η στάση της κοινωνίας απέναντι στις καταστάσεις γενικώς, ο ερχομός της θείας του που πάντα ήταν η πνευματική του μητέρα. Αναφέρομαι στο ρόλο που υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη.