Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Άννα Αδριανού, η οποία μίλησε για τον έρωτα, τον σύζυγό της, τον θάνατο του αδελφού της και τον πατέρα της.

«Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για τον έρωτα είναι το πιο απλό. Να εμπιστευτώ τον άλλον. Οι θυσίες για τον άλλον πολλές φορές είναι ανάγκες δικές μας. Κανένας άνθρωπος δεν κάνει κάτι με μεγάλη ζημιά του εαυτού του. Εκτός αν τον έχει για πέταμα, εγώ δεν τον είχα ποτέ. Είμαι 22 χρόνια παντρεμένη και πάρα πολύ ερωτευμένη. Περισσότερο τώρα από την αρχή.

Τον έρωτα τον σκοτώνει η φιλία που σκοτώνεται πρώτη. Στους δύο πρώτους γάμους μου ήταν λάθος η στιγμή. Δεν ζηλεύω τον σύντροφό μου, αν μπω σε αυτή τη διαδικασία, έχω φύγει. Η απιστία με ξενερώνει τρελά. Σε όλους έχει συμβεί η απιστία, δεν είναι όμως αυτό που έχει σημασία. Δεν ζηλεύω, δεν είμαι καχύποπτη. Αν αποδειχτεί ότι έκανα λάθος, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.

Μιλάμε σοβαρά; Να ψάξω κινητό; Τα βρίσκω πολύ χαζά να τα κάνει κάποιος αυτά. Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ ανοιχτοί. Είμαστε πρώτα απ’ όλα εραστές, σύντροφοι, φιλαράκια, αδέλφια, οικογένεια, σύμμαχοι. Δεν πήρα ποτέ τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρές που έγραψα. Αυτό το έγραψαν κάποιοι που ήθελαν κάτι σκανδαλιστικό να γράψουν. Πήρα έναν από τους δέκα πρωταγωνιστικούς ρόλους που έγραψα και νομίζω τον άξιζα. Είμαι πολύ καλή ηθοποιός. Έχω κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο θέατρο που δεν τα δίνω εγώ στον εαυτό μου.

Ο θάνατος του αδελφού μου με έκανε πιο δυνατή γιατί έπρεπε να διαχειριστώ και το πένθος του πατέρα μου. Ο πατέρας μου τη μέρα της κηδείας του αδελφού μου μού είπε “τι τυχερός που είμαι που έχω εσένα”. Ο πατέρας μου ποτέ δεν με άφησε να δω ότι ο θάνατος του αδελφού μου τον τσάκισε. Το ότι ήμουν η κόρη του Νίκου Βασταρδή ήταν ένα πολύ καλό βαρίδι.

Ήταν η μεγαλύτερη προίκα και το μεγαλύτερο εφόδιο στη ζωή μου. Ήμουν βλάκας που δεν κράτησα το επίθετο του πατέρα μου. Το έχω μετανιώσει. Άλλαξα το επίθετό μου γιατί όταν βγήκα στο θέατρο ο πατέρας μου ήταν πολύ γνωστός και δεν ήθελα να με αποκαλούν “η κόρη του Νίκου”», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Αδριανού.


Η Άννα Αδριανού στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"