Έρωτας μετά

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, στις 21:50 – Επεισόδιο: 19

Μετά το περιστατικό στο λιμάνι, ο Σωκράτης προτείνει στον Παπαδόπουλο να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ ο Ηλίας συλλαμβάνεται και καταλήγει στο τμήμα. Η Νόρα μαθαίνει από τον Γιώργο για το αυτοκίνητο της Άννας και αποφασίζει ξανά να αναλάβει δράση. Τρία χρόνια πριν, μετά το περιστατικό στο εστιατόριο, ο Κωνσταντίνος και η Άννα αποφασίζουν να διακόψουν για ένα διάστημα μην αντέχοντας τις τύψεις των πράξεων τους. Μετά από μια βραδιά με τον Στάθη, ο Κωνσταντίνος γυρνάει μεθυσμένος σπίτι και καταλήγει να κάνει έρωτα με την Ηλέκτρα η οποία την επόμενη μέρα ακριβώς το εκμυστηρεύεται στην Άννα.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου, στις 21:50 – Επεισόδιο: 20

Η Νόρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστο του σπιτιού της Ιτιάς και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για την Άννα και τον Κωνσταντίνο, ενώ παράλληλα ο Ηλίας δέχεται μια επίσκεψη από τον Σωκράτη που του περιγράφει τους νέους όρους για το μέλλον της συνεργασίας τους. Τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής περνάνε ένα όμορφο βράδυ μαζί, πράγμα που εδραιώνει τη σχέση τους, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία και ο Στάθης χωρίζουν οριστικά μετά από ένα μεγάλο καβγά στην αίθουσα χορού με όλους παρόντες. Αυτός ο χωρισμός φέρνει τον Κωνσταντίνο και την Άννα αντιμέτωπους με την αληθινή φύση της σχέσης του.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 21:50 – Επεισόδιο: 21

Ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του και, με αφορμή τη δική του αδυναμία να συνεργαστεί με την Αντιγόνη, της προτείνει ανοιχτά να μιλήσει στην Ηλέκτρα για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρίας. Η Ηλέκτρα, από την άλλη, ετοιμάζει ένα ευχαριστήριο δείπνο στο Χρήστο για τη βοήθειά του στη φάση της απεξάρτησης ενώ ο Νίκος φαίνεται πως έλκεται ολοένα και περισσότερο από την καινούργια πελάτισσα του Χρήστου, την Αλίκη. Τρία χρόνια πριν, η οικογένεια Δούκα πηγαίνει εκδρομή στο σπίτι της Ιτιάς ενώ η Μάγδα ανακαλύπτει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το παρελθόν του Περικλή.