Καλεσμένος στο Dot ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση και ξέσπασε κατά ορισμένων ανθρώπων για τις απόψεις που έχουν και εκφράζουν δημόσια.

«Η τηλεόραση δεν μας βοηθάει να εξελιχθούμε, είναι ένα βαρίδι που μας κρατάει πίσω. Ακούς κυρίως απόψεις μεσαιωνικές, αναχρονιστικές, ρατσιστικές, σαχλές. Στις περισσότερες εκπομπές, όχι σε όλες, γιατί η γενίκευση είναι πάρα πολύ κακό πράγμα. Ακούγονται πάρα πολλές τέτοιες απόψεις.

Αν θες να πάρεις ένα 20-25% υπάρχουν 3-4 στανταράκια που μπορείς να πεις και το 20-25% να σε χειροκροτεί. Άμα θες να το κάνεις, το κάνεις. Όσοι θέλουν να το κάνουν, έχουν ένα 20αράκι και πορεύονται. Εγώ αυτό το θεωρώ ανήθικο γιατί τις περισσότερες φορές το κάνουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν υψηλότερο επίπεδο.

Κυρίως το κάνουν για το συμβολαιάκι τους, εγώ αυτό αισθάνομαι. Αυτό εγώ δεν το έκανα ποτέ στην τηλεόραση και όσα λάθη έχω κάνει προσπαθώ να τα βελτιώνω και να καλυτερεύω. Αν κάποιος άνθρωπος έχει άσχημες απόψεις, δεν θέλω να πάω στην εκπομπή του.

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι, άμα δεν έχεις εσύ τη δική τους άποψη, εκνευρίζονται πάρα πολύ. Και θέλουν αναγνώριση κι εκτίμηση. Ε, δεν μπορείς να έχεις την εκτίμησή μου ρε φίλε», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


Γιώργος Καπουτζίδης: «Εγώ αυτό το θεωρώ ανήθικο»