Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του παρέα με ένα νεανικό σχήμα. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μάλιστα, απάντησε και σε ερώτηση για τον χαμό που δημιουργήθηκε την Παρασκευή με τον Snik και τη συμπεριφορά του στη ρεπόρτερ της εκπομπής “Πρωινό”, τη Μαίρη Αρώνη.

«Δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους καινούργιους;  Γίνεται αλλιώς; Είναι σαν να έρχεστε στο σπίτι μου, αλλά δεν είμαι μόνος μου με το πιάνο, έχουμε φτιάξει μια ορχήστρα μεγάλη. Βοηθάμε τους ανθρώπους στην αρχή, όπως κάνει ο κάθε γονιός, ο κάθε δάσκαλος. Θα φέρω και τα γκρουπ μου.

Δεν είμαι ο τύπος που τα παίρνει στο κρανίο, δίνω ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις εκτιμούν και να μην τρώνε τη θέση κάποιου άλλου. Θέλω να είμαι δίκαιος, περιμένει κι άλλος στη σειρά. Γιατί ο άλλος να μην έχει τη δυνατότητα να μας παρουσιάσει κάτι που θέλει να κάνει», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του Snik μπροστά στις κάμερες, ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε: «Έχω πετύχει συνάδελφο που ήταν αγενής κι έγινα κι εγώ αγενής, τι να κάνω… Άμα ο άλλος είναι ευγενής και με ρωτάει κι εγώ απαντάω, υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε;».