Η χαρισματική Ευγενία Δημητροπούλου έχει αγαπηθεί από το κοινό χάρη στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, αλλά και μέσα από τις θεατρικές της δουλειές.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μίλησε για όλους και για όλα.

Πόσο εύκολο ήταν να μπεις στον συγκεκριμένο ρόλο;

Αρχικά, όταν αναφερόμαστε στις τρεις γυναίκες του Ωνάση, για την Τίνα ξέρουμε τα λιγότερα στοιχεία κι αυτό γιατί εκείνη δεν επεδίωκε την προσωπική της προβολή και δεν έχουμε υλικό να μιλά και να δίνει συνεντεύξεις, όπως η Κάλλας ή η Τζάκι, οπότε έπρεπε να δω πως την περιγράφουν οι άλλοι και να διασταυρώνω αυτά που ακούω. Βεβαίως, είχε κάνει πολύ μεγάλη έρευνα και ο Σταμάτης Φασουλής. Ήταν πολύ εποικοδομητική η περίοδος των προβών και μέσα από την έρευνα που είχε γίνει δημιουργήθηκε ένας κοινός τόπος για τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω από τον Ωνάση.

Οι γονείς σου πώς αντέδρασαν απέναντι στην επιθυμία σου να γίνεις ηθοποιός και όχι δικηγόρος;

Δεν τους το ανακοίνωσα έγινε σταδιακά. Αρχικά ήμουν στην θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου, έκανα μια συμμετοχή στις «Νύφες» και με τα χρήματα που έβγαζα έκανα σεμινάρια. Πήγα σε ένα κάστινγκ και με κάλεσε ο Δημήτρης Μαυρίκιος για το Εθνικό. Τα πράγματα έγιναν σταδιακά.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή, αυτή την περίοδο δεν είσαι μόνη σου, βρίσκεσαι σε μια νέα σχέση. Τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου ο έρωτας και η αγάπη;

Πολύ σημαντικό. Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να αγαπώ τους ανθρώπους μου και να με αγαπούν κι αυτοί. Το θεωρώ μετά την υγεία, το πιο σημαντικό συστατικό στη ζωή. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, σου δίνει φτερά και ενέργεια όταν εσύ νομίζεις ότι έχεις ξεμείνει και είναι και κάτι πολύ δημιουργικό.

Υπάρχει στο μυαλό σου η προοπτική δημιουργίας δικής σου οικογένειας;

Σίγουρα δεν μου είναι αδιάφορο, αλλά δεν είναι και από τα πράγματα που τα προγραμματίζεις. Το παιδί είναι κάτι το οποίο προκύπτει και σου εμπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί. Ιδανικά θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια.

Είσαι ευτυχισμένη στην προσωπική σου ζωή;

Πραγματικά δεν ξέρω και δεν βάζω τίτλους, γιατί κάθε μέρα παλεύουμε για το καλύτερο στη ζωή μας. Ταμπέλα στη ζωή μου «Είμαι ευτυχισμένη» δεν βάζω γιατί και με τρομάζει, αλλά και το θεωρώ πολύ γενικό.

Σου έχουν κάνει πρόταση γάμου;

Όχι, επίσημα δεν μου έχει γίνει, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ζητούσα κάτι τέτοιο. Στα social media μου έχει γίνει… Μου γράφουν «εγώ εσένα θέλω να σε παντρευτώ»! Εκεί έχω προτάσεις γάμους!