Ένα από τα αγαπημένα καταστήματα της πλατείας Υψηλών Αλωνίων που προσπάθησε να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στις υπηρεσίες του, με το ύφος που πρόσδωσε στην κουζίνα του και όχι μόνο, έκλεισε και προχώρησε σε λουκέτο. 

Ο λόγος για το Maverick που είχε ανοίξει πριν από τρία χρόνια στα Ψηλαλώνια και που είχε κάνει αίσθηση με τα πρωινά του, με τα πιάτα του, ακόμα και με τα κοκτέιλ του. Το Maverick ήταν πράγματι μία διαφορετική πρόταση στον τομέα της εστίασης, τόσο για την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όσο και γενικότερα για την Πάτρα. 

Ήρθε όμως σε μία δύσκολη και περίεργη εποχή όπου οι επιλογές του κοινού ίσως είναι συγκεκριμένες, περιορισμένες και αναγκαστικά μονοδιάστατες. Η είδηση του λουκέτου του ήταν δυσάρεστη για τους θαμώνες της πλατείες, αλλά και γενικότερα για την εστίαση. 

Στην σελίδα του στο facebook γράφονται μεταξύ άλλων τα εξής από τους ιδιοκτήτες του: "Μετά από 3 υπέροχα χρόνια, το Maverick κλείνει τις Πόρτες του. Ευχαριστούμε για όλα ! Στην άσκηση οικογένεια ή δουλειά, πάντα στο δικό μου τετράδιο θα βγαίνει αποτέλεσμα οικογένεια.

Να έχετε υγεία. Εμείς βρήκαμε τη δική μας. Ρούλα- Κρυσταλίνα- Ντίνος- Ιωάννης", ενώ σε άλλη ανάρτηση τονίζεται:  "Αντίο αγαπημένο μας Maverick.
Θα είσαι για πάντα, ένα από τα παιδιά μας. Θα είσαι για πάντα το σπίτι που μας έκανε οικογένεια. Που γέλασε μέσα σου ή έκλαψε ο Μόγλης μας.

Roula Papadopoulou, Crystalina Dion, Dinos Diamantis. Το τελευταίο μας check in εδώ".