Ο Ερμογένης Σκιτίνης είναι ένας νέος τραγουδιστής που η φωνή του και μόνο σε ταξιδεύει.

Μακριά από τα λαϊκά ακούσματα, πιστός οπαδός της ποπ μουσικής και ο Κύπριος τραγουδιστής θα έλεγε κανείς ότι εκπροσωπεί ένα σύγχρονο νέο κύμα, με μουσικά ταξίδια του έρωτα και της καρδιάς, με τραγούδια που γίνονται ολοένα και πιο γνωστά και αγαπητά στον κόσμο

Ο Ερμογένης Σκιτίνης έρχεται στην Πάτρα για ένα ανεπανάληπτο live το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, στον μοναδικό και ξεχωριστό χώρο του Φάμπρικα, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου. Ο τραγουδιστής θα κάνει μία ιδιαίτερη εμφάνιση, με τραγούδια του έρωτα και όχι μόνο και μας υπόσχεται να μας κάνει να περάσουμε καλά και να σιγοψιθυρίσουμε μαζί του τις μελωδίες του. 

Μετά από την τηλεοπτική περιπέτεια που είχε στην πετυχημένη σειρά "Το Τατουάζ" όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, σκορπίζοντας την θλίψη όταν τον δολοφόνησε ο Ορέστης (Νίκος Πολυδερόπουλος), δείχνει αποφασισμένος για καινούργιες μουσικές περιπέτειες που θα τον κάνουν ακόμα πιο αγαπητό σε όσους αγαπούν την καλή μουσική. 

Η Πάτρα και το "Φάμπρικα" δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από τις περιπέτειες αυτές. Είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε από κοινού; Μαζί του ο Γιώργος Σάρδαλος. 


Ερμογένης Σκιτίνης - Έλα Πάρε Με - Official Music Video