Στο στόχαστρο των Charlotte Hornets, με την ομάδα του μυθικού Μαίκλ Τζόρνταν να έχει σχηματίσει μία λίστα με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που έχουν την ικανότητα να αγωνιστούν στον μαγικό κόσμο του NBA. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ ο Γιάννης Πατσέας, ο νεαρός φόργουρντ από το Αγρίνιο, είναι ένας από τους τρεις παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για την αγωνιστική σεζόν του 2020 - 2021. Διαβάστε τι γράφει έγκριτο μέσο ενημέρωσης για το όλο θέμα και για τον Έλληνα παίκτη. "Οι Charlotte Hornets έχουν ήδη στοχεύσει σε τρεις παίχτες για την σεζόν 2020-2021.

Ο τελευταίος παίχτης είναι ο Έλληνας 6'5" Guard/Forward Γιάννης Πατσέας. Ο Γιάννης είχε ενδιαφέρον το καλοκαίρι και την επιλογή να παίξει για τους tar heel αλλά αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή του είναι να μείνει εκτός και να ετοιμαστεί για το NBA.

Δεν θα πάρει μέρος στα Draft την επόμενη σεζόν αλλά απ ότι φαίνεται το τεχνικό επιτελείο των hornets ήδη αγαπούν τις δυνατότητες του καθώς μπορεί να παίξει 2 και 3 θέσεις εύκολα κάτι το οποίο πλέον είναι σπάνιο. Είναι απλά ένας πολύ καλός σουτερ με δυνατότητες για σπουδαίο μέλλον". 

Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα για τον Γιάννη Πατσέα για να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα και να δοκιμάσει την τύχη του στον κόσμο του NBA. Αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο πρόκειται για την δικαίωση μία προσπάθεια χρόνων για τον Αγρινιώτη παίκτη που προτίμησε τον δύσκολο δρόμο της Αμερικής, κάνοντας στην άκρη τις προτάσεις που είχε για καριέρα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, με το ανάλογο χρήμα. 

Μακάρι λοιπόν ο Γιάννης Πατσέας ένα παιδί που ξεκίνησε από το Αγρίνιο για να φτάσει στην ΑΕΚ και από εκεί στην Αμερική να καταφέρει να περάσει την πύλη του μαγικού κόσμου του NBA. Η πορεία του θα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα παιδιά που ονειρεύονται και διστάζουν όμως να προσπαθήσουν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα

Δείτε εδώ όλο το δημοσίευμα: