Ένα νέο single κυκλοφόρησε ο Πατρινός ράπερ Ηλίας Τσαμπάς ή ο επονομαζόμενος στην "πιάτσα" της μουσικής αυτής σκηνής, Wide Wolf. 

Ο "σοφός λύκος" αυτή τη φορά προχώρησε σε μία συνεργασία, με έναν καλλιτέχνη της ραπ μουσικής που ζει στο Παρίσι, αρκετά γνωστό στην Γαλλία  και όχι μόνο, τον Greco.

Ο Grecos γράφει και τραγουδά τα τραγούδια του στην γαλλική γλώσσα και αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε ότι αφορά την συνύπαρξη του με τον Πατρινό ράπερ που ζει τους τελευταίους μήνες στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη με Έλληνα πατέρα (εξ' ου και το Greco) και μητέρα Γαλλίδα, ο οποίος όμως είναι Γάλλος στην εθνικότητα και στην υπηκοότητα.  

Το τραγούδι λοιπόν που υπογράφουν από κοινού ο Wide Wolf και ο Grecos ονομάζεται "Special" και στους στίχους του συνυπάρχουν η ελληνική γλώσσα, με την γαλλική, με το βίντεο κλιπ να είναι γυρισμένο στο Παρίσι, αλλά και στο Λονδίνο, σε ένα ακριβό project που δείχνει μία αρκετά επαγγελματική δουλειά από όλες τις απόψεις. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι την επεξεργασία την έκανε ο πιο διάσημος επαγγελματίας στο είδος του στην Γαλλία, ενώ τα γυρίσματα στο Λονδίνο έγιναν από Έλληνα σκηνοθέτη τον Θεοχάρη και την παραγωγή την έφτιαξε ένα παιδί από την Πάτρα ο Βig Shorty. 

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα που ενώνει από αυτή την πλευρά κουλτούρες και πολιτισμούς και επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία που έχει στη ραπ σκηνή, σε ένα διεθνές επίπεδο πλέον το όνομα του Wide Wolf.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του Greco "Jour et nuit". Δείτε το βίντεο: 


GR€CO$ feat WIDE WOLF - SPECIAL