Μπορεί να μην είναι συνηθισμένη εικόνα για έναν οικοδόμο να χορεύει μπαλέτο αλλά για τον Joilson Santos δεν υπάρχει κάτι που δεν θα έκανε για τις κόρες του. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου για να βοηθήσει τις δυο αυτιστικές του κόρες, αψηφώντας τα στερεότυπα.

Ο 54χρονος ζει στην πόλη Φέιρα Σάντα, στην Βραζιλία και εργάζεται ως οικοδόμος. Έχει 2 αυτιστικές κόρες, οκτώ και δέκα ετών. Η σύζυγος του 54χρονου άρχισε να παίρνει μέρος σε ένα πρότζεκτ που οι μητέρες έκαναν μαθήματα μπαλέτου μαζί με τις αυτιστικές κόρες τους. Για να βοηθήσει την οικογένειά του ο Santos ώστε να κάνουν μαθήματα και οι δυο του κόρες, αποφάσισε να λάβει μέρος και εκείνος.

«Για μένα είναι σαν να έχω κερδίσει το μεγαλύτερο βραβείο σε όλο τον κόσμο επειδή ξέρω ότι οι κόρες μου δεν είναι μόνες τους. Έχουν τον πατέρα που θα ήθελα να έχουν . Μακάρι οι πλειοψηφία των πατεράδων να ήταν σαν και αυτόν» , λέει η σύζυγος του Santos, Jaqueline Amorim.

«Οι συνάδελφοί μου για να με πειράξουν, μου λένε ότι θα γίνω gay. Αν έπρεπε να γίνω gay για τις κόρες μου, θα το έκανα. Θα έκανα τα πάντα για τις κόρες μου. Gay; Ποιος ξέρει; Μέσα στο σπίτι μου είμαστε εγώ με την γυναικά μου και τις κόρες μου. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, εγώ το βρίσκω φυσιολογικό», εξομολογείται ο 54χρονος.


Βίντεο: iefimerida