Η όμορφη ηθοποιός της σειράς «Πέτα Τη Φριτέζα», Πηνελόπη Πλάκα, περιέγραψε τις αλλαγές που επήλθαν μέσα της στο πέρασμα του χρόνου, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Μπορεί στο παρελθόν κάποιες προσωπικές της σχέσεις να είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο η ίδια δείχνει να έρχεται σε αμηχανία όταν μιλάει για την προσωπική της ζωή.Σε ερώτηση για το αν βρίσκεται αυτή την περίοδο σε σχέση, απάντησε, σύμφωνα με το people:

«Γενικά είμαι καλά, αλλά δεν θα ήθελα να απαντήσω συγκεκριμένα. Δεν είναι ότι κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αλλά το κάνω γιατί δεν είμαι έτοιμη να το επικοινωνήσω, παρά μόνο σε δικούς μου ανθρώπους. Περνώντας τα χρόνια αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Δηλαδή, σκέφτεσαι "Έχει νόημα, Πηνελόπη, να μιλήσεις για αυτό; Σου κάνει καλό ή κακό; Όχι. Οπότε γιατί να μιλήσεις; Είσαι πιο ευτυχισμένη κρατώντας πράγματα για εσένα; Είσαι. Είναι τόσο απλό".

Και να ξέρεις ότι όταν είμαι έτοιμη, θα το επικοινωνήσω. Δεν είμαι κρυψίνους. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι ότι δεν γνωρίζω πως μπορεί να βγω αύριο και να με φωτογραφήσουν, αλλά θα ήθελα στα λόγια μου να είμαι πιο φειδωλή. Δηλαδή, εσύ θα πας σε έναν άγνωστο και θα μοιραστείς πληροφορίες για την προσωπική σου ζωή; Όχι. Γιατί πρέπει να το κάνω εγώ;», ξεκαθάρισε.

Σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η αναγνωρισιμότητα ενός προσώπου μπορεί να εντείνει το ενδιαφέρον του κοινού για την προσωπική του ζωή, απάντησε:

«Όλα αυτά είναι κουταμάρες. Κανένας δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτά τα πράγματα, εκτός αν είσαι στο εξωτερικό και είσαι η Jennifer Lopez.

Εκεί, αγάπη μου, να είναι όλοι οι φωτογράφοι έξω από το σπίτι σου. Τώρα, στην κατάσταση που είμαστε εμείς και με αυτά που ζούμε, είναι δυνατόν; Ποιος θα ενδιαφερθεί και γιατί;

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει lifestyle, κι αυτό που βλέπουμε είναι κατασκευασμένο. Όχι ότι δεν συμβαίνει κι αλλού αυτό. Παλιά υπήρχαν όντως σταρ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια σταρ. Υπήρχε ένας μύθος. Με όλα αυτά που ζούμε στη χώρα μας, δεν απασχολεί κανέναν το lifestyle.

O κόσμος το ανεβάζει και το κατεβάζει. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα σε αυτή τη χώρα».