Ένα μήνα πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση φωτογραφίζεται για το περιοδικό People και μιλάει για τον άνθρωπό της, τη φιλία τους που εξελίχθηκε σε έναν αμοιβαίο έρωτα, αλλά και την απόφασή τους να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

«Είναι υπέροχο αυτό που ζω με τον Λευτέρη. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης μου είχε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οπότε, ήταν λογικό να μην το ζήσει όσο θα ήθελε και περιμέναμε πώς και πώς να επιστρέψει ώστε να ζήσουμε μαζί τον τελευταίο μήνα της κύησης. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ τρυφερός και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ. Και εμείς είμαστε σε αυτή τη φάση» εξομολογήθηκε η Βασιλική Μιλλούση.

Η επιλογή της Βασιλικής και του Λευτέρη να γίνουν γονείς ήταν μια συνειδητή επιλογή, καθώς η εγκυμοσύνη της δεν προέκυψε χωρίς εκείνοι να την επιδιώξουν.

«Σαφώς, δεν ήταν κάτι που έτυχε. Ωστόσο ακόμα και να πεις ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει αμέσως. Σε εμάς –και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό– ήρθε όταν ήμασταν έτοιμοι και οι δύο. Το μωράκι μας ήρθε με τη σειρά που έπρεπε. Σταμάτησα τη γυμναστική, στη συνέχεια είπαμε με τον Λευτέρη πως θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια και πολύ χαλαρά ξεκίνησε όλο αυτό χωρίς καθόλου άγχος και στρες. Πλέον, είμαι πεπεισμένη πως όταν ένα ζευγάρι αγχωθεί για να αποκτήσει παιδί, θα δυσκολευτεί. Σε εμάς δεν υπήρχε καθόλου ο παράγοντας «άγχος». Γι’ αυτό και η εγκυμοσύνη συνέβη σχετικά γρήγορα» δήλωσε με ειλικρίνεια.