Χειροπέδες σε έναν 44χρονο άνδρα πέρασαν χθες το βράδυ οι Αρχές στην Κύπρο στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για να ριχθεί φως σε υπόθεση που αφορά απόπειρα δολοφονίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα offsite.com.cy, 44χρονος φέρεται να μπήκε στα γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία, γύρω στις 18:00 το απόγευμα και με τη χρήση χαρτοκόπτη να τραυμάτισε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, καθώς και έναν 49χρονο ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 39χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.

Σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου η κατάσταση του 49χρονου

Όσον αφορά τον 49χρονο, ο οποίος φέρει τραύμα στην περιοχή του λαιμού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης, ο 44χρονος και ένα τέταρτο πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, το οποίο ισχυρίστηκε ότι σπρώχτηκε από τον 44χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Αφού έλαβα τις πρώτες βοήθειες, έλαβαν εξιτήριο. Εναντίον του 44χρονου εκδόθηκε ένταλμα και τελικώς συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.