Ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο στον τομέα της ομορφιάς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα ο Βαγγέλης Τοκατλίδης και η Χριστίνα Τοκατλίδου, δύο hairstylists που δεν επαναπαύονται σε στάνταρ τεχνικές και γνώσεις, έχοντας ως γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα...

Πρόκειται για το Art Group, το κομμωτήριo στην "καρδιά" της Πάτρας το οποίο αποκτά συνεχώς νέους, φανατικούς πελάτες, μιας και η επαγγελματική δουλειά σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, μόνο κρυφή δεν μπορεί να μείνει όταν γίνεται με μεράκι.


Στην οδό Κορίνθου 209-211, το team του Art Group δημιουργεί καθημερινά εντυπωσιακά χτενίσματα, με όπλο του την εμπειρία, την αγάπη για το αντικείμενο της κομμωτικής τέχνης, και τη συνεχή του μετεκπαίδευση στις εξελίξεις του χώρου.

Όμως η δυναμική του δεν σταματά μόνο εκεί καθώς προσφέρει άρτιες υπηρεσίες και στο κομμάτι της αισθητικής αναδεικνύοντας την ομορφιά που κρύβεται μέσα μας σε κάθε περίπτωση.


Ο στόχος του παραμένει ο ίδιος, όπως την μέρα που έκανε τα πρώτα του βήματα στην κομμωτική. Να απολαμβάνει το χαμόγελο της ικανοποίησης και της χαράς στο πρόσωπο όλων εκείνων που του εμπιστεύονται ένα σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς τους.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για το χτένισμα της επιλογής σας ή για μακιγιάζ και το σίγουρο είναι πως θα αλλάξετε άποψη για την εμφάνιση σας, έχοντας στο πλευρό σας τους σωστούς ανθρώπους...


Info:

Τηλέφωνο: 261 022 4018

Facebook: art group

Οδός: Κορίνθου 209-211 (Μεταξύ Αράτου και Ζαΐμη)