Το Tichu επιστρέφει δυναμικά για άλλη μία φορά στο STEKINO CAFE Ένα ακόμα τουρνουά για να κάνουμε το απόγευμα πιο fun! Πάρε το ζευγάρι σου και έλα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε τηλεφωνικώς 6985668901, είτε απλά ερχόμενοι στο μαγαζί, ρωτώντας το προσωπικό!

Εγγραφές από 23/10 έως 11/11
Κόστος συμμετοχής: (5€/άτομο)

ΕΠΑΘΛΑ

Πρώτη ομάδα: 300 Ευρώ!
Δεύτερη ομάδα: Δωροεπιταγή 50 ευρώ από το κατάστημα Δημητριογλου sport
Τρίτη ομάδα: Δωροεπιταγή 40 ευρώ από το κατάστημα TRAFFIC
Τέταρτη ομάδα: Μια φιάλη ποτό απλή για 4 άτομα στο ΚΑΡΑΟΚΕ που διοργανώνει κάθε Παρασκευή το STEKINO CAFÉ

ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν (εκτός απροόπτου) από Δευτέρα 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και το πρόγραμμα θα ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης. (Για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά, οι ημερομηνίες των αγώνων θα έχουν συγκεκριμένα περιθώρια).
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σεβόμαστε τους αντιπάλους και το Τουρνουά.
-Το σκορ του αγώνα θα αναγράφεται σε χαρτί και όχι σε counter (για την αποφυγή αμφισβήτησης του υπολογισμού των βαθμών). Εννοείται πως όποιος θέλει να παρακολουθήσει κάποιον φίλο είναι ευπρόσδεκτος αλλά για την αποφυγή παρεξηγήσεων, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, παρακαλείστε να μην λέτε στου παίχτες το πως να παίξουν.
-Καλό θα είναι να αποφευχθεί η χρήση κινητών κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.(Φυσικά και όποιος θέλει το χρησιμοποιεί αλλά για να μην υπάρχουν παράπονα ότι κάποιες ομάδες “συζητάνε” μέσω messenger, viber κ.ο.κ., θα παρακαλούσαμε τα κινητά να μην είναι στο τραπέζι.)
-Ο τρόπος μοιράσματος και ανταλλαγής θα είναι συγκεκριμένος για όλους. Οχτώ φύλλα πρώτα, μετά τα έξι ξεχωριστά. Τα φύλλα των ανταλλαγών, κατεβαίνουν και τα τρία μαζί και μετά γίνεται η ανταλλαγή.
-Οι ομάδες που αποδειχτεί ότι κλέβουν θα αποκλείονται από το Τουρνουά τελείως.
-Στην νίκη δίνονται δύο(2) βαθμοί και στην ήττα ένας(1). Σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας πρώτος θα είναι αυτός που θα έχει μεγαλύτερο συγκεντρωτικό σκορ(το άθροισμα των πόντων από σύνολο των παιχνιδιών).
-Η συνεννόηση θα γίνεται είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω facebook. Αν κάποια ομάδα δεν είναι εφικτό να “βρεθεί” μέσα σε ένα διάστημα 2-3 ημερών πριν τον αγώνα το παιχνίδι θα πηγαίνει στον εκάστοτε αντίπαλο. Όποια ομάδα δεν θα έρχεται στην συμφωνημένη ώρα και ημερομηνία της διεξαγωγής του αγώνα, αυτομάτως θα χάνει το παιχνίδι.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί αν και εφόσον υπάρξουν αρκετές συμμετοχές.