Απίστευτο και όμως αληθινό! 

Το λεωφορείο της Μπάγερν Μονάχου που αγωνιζόταν το βράδυ της Τρίτης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό, πέρασε από την Πάτρα. Δεν σας κάνουμε πλάκα. Όσοι Πατρινοί ήταν το μεσημεράκι της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης το είδαν να ανεβαίνει την Αγίου Νικολάου και να προχωρά. 

Δεν ξέρουμε τι γύρευε το πούλμαν της ομάδας στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Μπορεί να ζαλίστηκε ο οδηγός του μετά από αυτό που παραλίγο να πάθει η ομάδα του από τον Ολυμπιακό και να έχασε τον δρόμο του. Μπορεί πάλι να βάρεσε μπιέλα ή μπορεί να θέλησε να περάσει από το... ΚΤΕΟ! Δεν ξέρουμε τι έκανε, όμως ήταν το αυθεντικό λεωφορείο της μεγάλης αυτής γερμανικής ομάδας, με τα πρόσωπα των άσσων της στο εξωτερικό του μέρος να το διακοσμούν. 


"Να σας πω εγώ τι έκανε.... Με ακολούθησε από τον Γ. Καρασκάκη στην Πάτρα" τονίζει με χιούμορ ο Χρήστος Οικονόμου που το εντόπισε στο κέντρο της Πάτρας και ανέβασε φωτογραφίες στο facebook. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην πάει και αυτή τη φορά κοντά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. 

Είναι γνωστή η τρέλα άλλωστε που έχει για τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά μάλιστα πήρε μαζί του και τους δύο μικρούς του γιους που με χαρά φόρεσαν τα ερυθρόλευκα κασκόλ του Ολυμπιακού. Όσο για το πούλμαν της Μπάγερν Μονάχου και τι πραγματικά μπορεί να έκανε στην Πάτρα; Μυστήριο. Κανείς δεν ξέρει. Σημασία έχει ότι πέρασε... 


Απίστευτο - Το πούλμαν της Μπάγερν Μονάχου στο κέντρο της Πάτρας! (pics) Απίστευτο - Το πούλμαν της Μπάγερν Μονάχου στο κέντρο της Πάτρας! (pics) Κωνσταντίνος Φλωράτος

Κωνσταντίνος Φλωράτος