Ένα από τα σημαντικότερα όνειρα της ζωής του πραγματοποίησε ο Πάρης Σταυρόπουλος

Ο Πατρινός πυγμάχος που έχει αποφασίσει εδώ και ένα χρόνο περίπου να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, αυτόν της επαγγελματικής πυγμαχίας, έναν δρόμο δύσκολο, αλλά και μοναχικό, πέτυχε να κάνει κάτι που αποτελεί όνειρο ζωής, όχι μόνο για αυτόν, αλλά και για πολλούς πυγμάχους όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα. 

Υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια για το Λας Βέγκας της Αμερικής και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για να αναχωρήσει σύντομα για το μυθικό αυτό μέρος των ΗΠΑ, με τα μεγάλα καζίνο, τα πολυτελή ξενοδοχεία, την πλούσια ζωή, αλλά και την μεγάλη παράδοση που έχει πίσω του, στον χώρο της επαγγελματικής πυγμαχίας. 

Πως έγινε αυτό το "κονέ" για τον Πατρινό πυγμάχο που θα βρεθεί να αγωνίζεται στα ρινγκ των ΗΠΑ και του Λας Βέγκας, εφόσον δεν αλλάξει κάτι; Ο Ισπανός μάνατζερ με τον οποίο συνεργαζόταν παλιότερα τον είχε στείλει για τρεις ημέρες στην Αμερική.

Εκεί ο Πάρης Σταυρόπουλος έκανε προπόνηση, τον είδαν ορισμένα έμπειρα μάτια, τους άρεσε και να που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Πριν από τρεις ημέρες ήρθαν σε επικοινωνία με τον Πάρη Σταυρόπουλο, του έκαναν πρόταση, με ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για τρία χρόνια, αυτός δέχτηκε και οι δύο πλευρές προχωρούν μαζί.


Ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει: "Κάθε όνειρο ενός πυγμάχου επαγγελματία είναι να αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια της Αμερικής, στο Λας Βέγκας και όχι μόνο.

Δεν κρύβω να πω πως και εμένα ήταν ένα από τα όνειρα μου. Υπήρχαν στιγμές που απελπίστηκα και έλεγα στον εαυτό μου πως δεν θα μπορέσω να τα καταφέρω. Το έβαλα όμως στόχο και είπα θα το κάνω. Όλα αυτά τα χρόνια προπονιόμουν σκληρά δεν το έβαλα κάτω και περίμενα μέχρι να έρθει η ευκαιρία μου όπου την άρπαξα" τονίζει και συνεχίζει λέγοντας: 

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με αρκετή θέληση μπορείς να φτάσεις στα όνειρα σου. Είναι αλήθεια τα όνειρα πραγματοποιούνται μόνο όταν το θες πολύ. Θα δακρύσεις, θα πονέσεις, θα απελπιστείς, θα θες να εγκαταλείψεις ξανά και ξανά αλλά στο τέλος νικάς. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Τώρα ξεκινάει το μποξ για εμένα".