Μια παρέα μεγάλων παιδιών που αγαπούν τα playmobil, η ομάδα Hellas Playmobil Customizers ενώνει τη δημιουργικότητά της, το τριήμερο 22 - 24 Νοεμβρίου 2019 για να παρουσιάσει διοράματα φτιαγμένα από τις αγαπημένες φιγούρες των παιδικών μας χρόνων, στο Περιστέρι.

Η Αρχαία Αίγυπτος, ο Λοχαγός Μαρκ με τους θρυλικούς "Λύκους του Οντάριο", οι τρεις Σωματοφύλακες, Ο Οδυσσέας και οι σειρήνες, Μακεδόνες εναντίον Ρωμαίων, οι θεοί του Ολύμπου, η Άλωση της Πόλης, ο Μικρός Πρίγκηπας, η Μάχη στα Δερβενάκια, το Τείχος του Αδριανού και φυσικά μια ολόκληρη playmobil πολιτεία σε κλασικούς, vintage ρυθμούς…

Όλα ζωντανεύουν για να θυμίσουν στους μεγάλους πως κάποτε υπήρξαν παιδιά και για να ταξιδέψουν τα παιδιά στην ιστορία και τη φαντασία, μέσα από τη δημιουργικότητα που προσφέρει η χαρά του παιχνιδιού.


Η ομάδα HELLAS PLAYMOBIL CUSTOMIZERS, απαρτίζεται από συλλέκτες του αγαπημένου μας παιχνιδιού playmobil.

Όλοι μαζί εκθέτουν στο κοινό τις συλλογές τους, τα διοράματα τους όπως λέγονται, με θεματολογία από άγρια δύση, ιπποτικά, αρχαίο ελληνικά, space, βικτωριανά, fantasy και πολλά άλλα.

Η 2η Έκθεση Hellas Playmobil Customizers θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού) απο τις 09.00πμ εως τις 21.00μμ. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Ένας μαγικός κόσμος των playmobil που στόχο έχει να "ταξιδέψει" τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Η έκθεση είναι ανεξάρτητη με την εταιρεία PLAYMOBIL, όλες οι συλλογές είναι ιδιωτικές και δεν θα υπάρχει κανένα κέρδος ή χρηματική συναλλαγή. Πρόκειται για μια προσπάθεια των συλλεκτών να δείξουν τη δουλειά - χόμπι τους στις αγαπημένες φιγούρες μικρών και μεγάλων.

Μπορείτε να δείτε τα διοράματα τους στο κανάλι τους ‘HELLAS PLAYMOBIL CUSTOMIZERS’ στο youtube.