Ο Προμηθέας πέτυχε το βράδυ της Τρίτης μια ιστορική νίκη επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 78-69 μετά από συγκλονιστική εμφάνιση στο "καυτό" "Δημ. Τόφαλος".

Η Πατρινή ομάδα πήρε ώθηση από την εκπληκτική παρουσία του κόσμου και παρουσιάστηκε ψυχωμένη για να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη επί μιας σπουδαίας αντιπάλου, ανεβαίνοντας στην κορυφή του Α΄Ομίλου του 7DAYS ΕuroCup (ισόβαθμος με την Μπολόνια και την Μονακό).

Η κόρνα της λήξης σήμανε την αρχή για ξέφρενα πανηγύρια για τον Προμηθέα και τον Μάκη Γιατρά (που χρησιμοποίησε, μόλις, 8 παίκτες, αφού στερήθηκε τις υπηρεσίες του τραυματία Octavius Ellis) και τους φίλους της ομάδας, που, όπως, προαναφέραμε, έδωσαν βροντερό παρών και γιόρτασαν μαζί με τους παίκτες της, την μεγάλη αυτή επιτυχία.


Βέβαια, ο Προμηθέας δεν έχει χρόνο για πανηγύρια, αφού ο μαραθώνιος συνεχίζεται για την ομάδα της Πάτρας που “βγαίνει” -και πάλι- “στο δρόμο” για να ταξιδέψει διαδοχικά σε Λήμνο και Ανδόρρα για 2 πολύ δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου το Σάββατο 26/10 (15:45) και την Mora Bank Andorra την Τετάρτη 30/10 (21:00).