Η ομάδα HELLAS PLAYMOBIL CUSTOMIZERS, απαρτίζεται από συλλέκτες του αγαπημένου μας παιχνιδιού playmobil.

Η ομάδα εκθέτει στο κοινό τις συλλογές, τα διοράματα όπως λέγονται, με θεματολογία από άγρια δύση,ιπποτικά, αρχαίο ελληνικά, space, βικτωριανά , fantasy και πολλά άλλα.

Η 2η κατά σειρά έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΥΒΕ στο περιστέρι (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού, Περιστέρι, τ.κ. 12132) από Παρασκευή 22 Νοεμβρίου έως Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και από τις 09:00 έως τις 21:00 όλες τις ημέρες της έκθεσης. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν συλλέκτες με διοράματα όπως Αρχαία Αίγυπτος, οι Λύκοι του Οντάριο, οι 3 Σωματοφύλακες, μια μεσαιωνική πόλη με τρένα, το τείχος του Αδριανού (Ρωμαίοι εναντίον Κελτών), ο Οδυσσέας με τις σειρήνες, Μακεδόνες εναντίον Ρωμαίων κατά την ελληνιστική εποχή, η μάχη στα Δερβενάκια, οι Θεοί του Ολύμπου, ο μικρός πρίγκηπας, η άλωση της Πόλης, ένα γιγάντιο τσίρκο, όλα με τις αγαπημένες μας φιγούρες των playmobil!

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους φίλους του playmobil να σας ταξιδέψουμε σε ιστορικούς και φανταστικούς κόσμους με τη φιγούρα που όλοι αγαπάμε!

Η όλη έκθεση είναι ανεξάρτητη με την εταιρεία PLAYMOBIL, όλες οι συλλογές είναι ιδιωτικές και δεν θα υπάρχει κανένα κέρδος ή χρηματική συναλλαγή. Είναι καθαρά προσπάθεια των συλλεκτών να δείξουν τη δουλειά και την αγάπη τους για το χόμπι τους.