Μια σημαντική διεθνή διάκριση κατάφερε να πετύχει ο Ιωάννης Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που δημιούργησε μια καινοτόμα εφαρμογή της fisea. 

O Πατρινός φοιτητής της σχολής των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών κέρδισε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό του Youth Citizen Entrepreneurship Competition, στη κατηγορία Tourism, με το βραβείο του Best Project 2019. Η τελική φάση του διαγωνισμού έγινε στην Βερολίνο της Γερμανίας και συμμετείχαν δεκάδες νεαροί επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου. 

Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη επιτυχία που έρχεται για να προστεθεί σε όλες αυτές που έχουν προηγηθεί στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας από project που έχουν προχωρήσει φοιτητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου Πατρών, δημιουργώντας εφαρμογές που κάνουν την ζωή πιο εύκολη και που μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να μπουν στην αγορά εργασίας. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή της Fisea - Book την οποία είχε παρουσιάσει το patrasevents.gr πριν από μερικούς μήνες έρχεται για να δώσει μία άλλη διέξοδο στους αλιείς, τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες, να διευκολύνει την ζωή τους και ταυτόχρονα να βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη της τουριστικής αλιείας σε μία χώρα που έχει μεγάλη δυναμική πάνω σε αυτή την μορφή τουρισμού. 

Στοιχεία που είδε και εντόπισε παρά το νεαρό της ηλικίας του ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών και μπόρεσε να τα παντρέψει με την επιστήμη του και τις γνώσεις του πάνω στην τεχνολογία. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο concept, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που μπορεί και παρέχει πληροφορίες για ταξίδια- εκδρομές αλιείας και ενσωματώνει τουριστικά πακέτα για αυτή την μορφή τουρισμού. 

"Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που στηρίξατε την υποψηφιότητα μου με οποιοδήποτε τρόπο και καταφέρατε να με εντάξετε στους τελικούς φιναλίστ! Μέσα από το συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφερα να έρθω σε επαφή με αξιόλογους νεαρούς entrepreneurs από κάθε γωνιά του πλανήτη και να λάβω σημαντική ανατροφοδότηση, έμπνευση και συμβουλές σχετικά με την Fisea - Book your fishing holidays, ενώ αποτέλεσε αφορμή να γνωρίσω και τον Θέμης Βουτσής ο οποίος ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα" έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο facebook, μετά την επιτυχία του αυτή.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν συμβουλευτικά και επικοινωνιακά σε αυτό το project, ανάμεσα τους και το patrasevents.gr που είχε φέρει πρώτο στη δημοσιότητα την προσπάθεια του νεαρού επιστήμονα - εφευρέτη και την συμμετοχή του σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας.