Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTΜ, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αντεπεξέλθουν σε μια νέα, δύσκολη και αρκετά επικίνδυνη δοκιμασία… αλά ροντέο! Τα κορίτσια του reality μόδας έκαναν μια grande λήψη πάνω στο «μαινόμενο ταύρο» και έπρεπε να είναι άκρως σέξι! Ωστόσο, η Γκλόρια Ντενίκη δεν έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό είχε ως συνέπεια να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Το βράδυ της Τρίτης, η σέξι κοκκινομάλα δημοσίευσε στα Instagram Stories της το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρηση της από το Greece’s Next Top Model. Πιο συγκεκριμένα, η Γκλόρια Ντενίκη ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματά τους αλλά και για την υποστήριξή τους όσο βρισκόταν στο σπίτι του GNTM.

«Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα και τη στήριξή σας. Μου δίνετε πάρα πολύ δύναμη, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους! Μην αλλάξετε για κανέναν», έγραψε χαρακτηριστικά η Γκλόρια.


Η 21χρονη Γκλόρια Ντενίκη έχει γεννηθεί στο Κισινάου της Μολδαβίας και σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στον τομέα των τουριστικών. Έχει εργαστεί ως υποδοχή σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modelling καθώς έχει συμμετάσχει σε τοπικά καλλιστεία, σε fashion shows και έχει φωτογραφηθεί για ηλεκτρονικά καταστήματα. Ονειρεύεται να καταφέρει να ασχοληθεί παράλληλα με το χώρο της μόδας και με τις σπουδές της στο χώρο του τουρισμού.