Εικαστικές εκθέσεις, διαλέξεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, μουσικά δρώμενα, διαγωνισμοί γλυπτικής και ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα Artists in Residence ήταν στον φετινό προγραμματισμό του επίσημου φορέα Πολιτιστικού Τουρισμού της χώρας.

Περισσότεροι από 280 καλλιτέχνες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που εξελίχθηκαν στα πολυτελή ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την πλατφόρμα καθώς και σε άλλους χώρους Τέχνης και πολιτισμού που συγκεντρώνουν έντονη τουριστική κινητικότητα.

Και φέτος λοιπόν η Restart - ο κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, διοργάνωσε τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές συναντήσεις σύγχρονων δημιουργών και πρόβαλλε τη δυναμική της χώρας στον μεγάλο όγκο διεθνών επισκεπτών που έκαναν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

Η πλατφόρμα ανανεώνει το ραντεβού της με το πολυάριθμο κοινό που επισκέφθηκε τις δράσεις της για τη θερινή σαιζόν του 2020 και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν (καλλιτέχνες ή ξενοδοχεία) να επισκεφθούν τη νέα ιστοσελίδα της  www.restartplatform.com