Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου. 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο λογοθεραπείας που γίνεται στην Ελλάδα και το οποίο θα συγκεντρώσει πολλούς επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου αφού παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Το Συνέδριο γίνεται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) που έχει ορίσει ειδική Επιστημονική και  Οργανωτική Επιτροπή για την διοργάνωσή του, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης. 

Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες της Λογοθεραπείας που προέρχονται από όλα τα μέρη της Ελλάδας και έχουν διαγράψει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σταδιοδρομία ως επιστήμονες, αλλά και ως επαγγελματίες του κλάδου, διαθέτοντας ακαδημαϊκούς τίλους και έχοντας συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και προγράμματα, στην χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. 

Το επιστημονικό αυτό συνέδριο που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για πρώτη φορά στην Πάτρα διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.