Το Patrasevents.gr σας στέλνει στο Πάνθεον για να παρακολουθήσετε τo ντοκιμαντέρ "Push" που θα προβληθεί την Τετάρτη 23/10 και ώρα 21:45.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 23/10 και ώρα 12:30 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

Ιάσων Κανελλάκης

Πέτρος Αντύπας

Γιώργος Ηλιόπουλος

Καλή Διασκέδαση!


Αυτό τον Οκτώβριο το CineDoc επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την ABCinema για ακόμη μια χρονιά στον Κινηματογράφο Πάνθεον. Αυτή την Τετάρτη 23/10 και ώρα 21.45.

Από τώρα έως και τον Απρίλιο, με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα ταινιών, θα προσφέρει μια πανοραμική εικόνα της πρόσφατης παγκόσμιας παραγωγής στον χώρο του σινεμά τεκμηρίωσης. Πότε αστείες, άλλοτε βαθιά συγκινητικές, ανατρεπτικές, παράξενες, πάντα ενδιαφέρουσες, οι ιστορίες του CineDoc φωτίζουν απροσδόκητες πλευρές του κόσμου και της ανθρώπινης κατάστασης. Το φετινό «ενισχυμένο» πρόγραμμα του Φεστιβάλ, περιλαμβάνει βραβευμένα πολιτικά ντοκιμαντέρ και πορτρέτα γνωστών καλλιτεχνών.

Το CineDoc κάνει πρεμιέρα στην Πάτρα με το «Push», το νέο ντοκιμαντέρ του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη Fredrik Gertten, με θέμα τις αγορές ακινήτων και την ασφυκτική πίεση που δέχονται οι κάτοικοι να εγκαταλείψουν τις ίδιες τους τις πόλεις.