Γι’ ακόμα μία φορά η Σουζάνα Κουόλ παρέμεινε στο GNTM, παρόλο που δεν έβγαλε καλή φωτογραφία. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στις υπόλοιπες παίκτριες, οι οποίες ζήτησαν εξηγήσεις από τους κριτές.

«Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Δεν είναι ότι είμαι υπέρ ή κατά κάποιων κοριτσιών, απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Σουζάνα είναι 4/4 κόνσεπτ εκτός θέματος. Και παρ’ όλα αυτά μένει στο παιχνίδι, λόγω της εμφάνισης. Μας φαίνεται παράξενο ότι υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν παραπάνω. Μου φαίνεται άδικο για τις κοπέλες (Γκλόρια – Ιωάννα) που βρίσκονται εκεί γιατί ξέρω πόσο προσπάθησαν», είπε η Χαρά Παππά.

«Και στα τέσσερα πλατό έχετε πει πόσο ωραίο σώμα έχει και ότι δεν το χρησιμοποιεί», τόνισε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

"Υπάρχει μοντέλο, ας είναι η Βίκυ Καγιά που είναι 30 χρόνια στο χώρο ή η Ηλιάνα, να μου πει γιατί διάλεξες αυτήν; Γιατί το κάνετε τώρα εδώ; Τη διάλεξα γιατί αυτή μου άρεσε. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η αισθητική μου, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ. Για ποιο λόγο πρέπει να δώσω αναφορά γιατί το κάνω;

Εγώ κρίνω την εικόνα της Σουζάνας. Και με το απλό πράγμα που κάνει τελευταία στιγμή το σώζει. Γιατί είναι αυτό που είναι. Κάποια κοπέλα που δεν έχει τα χαρακτηριστικά της Σουζάνας πρέπει να προσπαθήσει παραπάνω. Νομίζει ότι προσπαθεί; Ή απλά κάνετε το ίδιο πράγμα και νομίζετε ότι το ‘χετε;», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Δεν θέλουμε να σας προσβάλλουμε, αλλά ήταν ένα κοινό μας σκεπτικό και θέλαμε να το εκφράσουμε», είπε η Κέισι Μίζιου. «Η Σουζάνα μπορεί να μην προσπαθεί, αλλά βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από άλλες που προσπαθούν πάρα πολύ, αλλά βγάζουν κακές εικόνες», σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

«Χαρά, πιστεύεις ότι γίνεται κάποια αδικία; Δεκτές οι ερωτήσεις, αλλά εδώ δεν γίνονται αδικίες. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί από εμάς. Και η Κάτια και η Ίλντα που είναι επαγγελματίες έχουν ακούσει τα εξ αμάξης. Ποιος δεν έχει ακούσει; Να σηκώσει το χέρι της αυτή που δεν έχει ακούσει αρνητική κριτική. Ποια; Άρα είναι άδικο που είστε όλες εδώ, ομαδική αποχώρηση την επόμενη φορά. Για συνέλθετε, σας παρακαλώ», είπε η Βίκυ Καγιά.