Σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, οι 19 υποψήφιες του GNTM έπρεπε να αναδείξουν όσο καλύτερα μπορούν τις αέρινες δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν ανισόρροπα σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Ένας αγώνας δρόμου έδωσε στρατηγικό πλεονέκτημα στη Σουζάνα Κουόλ, η οποία όμως δεν το χρησιμοποίησε με τον αναμενόμενο τρόπο. Η Ελευθερία έγινε το μήλο της έριδος όταν αποκάλυψε μπροστά στους κριτές ποιες είναι -ή δεν είναι- οι φίλες της. Οι εντάσεις στο σπίτι αυξήθηκαν και η συγκατοίκηση αποδείχθηκε δυσκολότερη υπόθεση από το αναμενόμενο.

Ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος επισκέφτηκε το σπίτι του GNTM για να διδάξει στα κορίτσια πώς να κινούνται άνετα σε πολύ ψηλά τακούνια, αποκαλύπτοντας τη σέξι πλευρά τους. Στο πλατό οι κριτές είπαν τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν άρεσε σε όλα τα υποψήφια μοντέλα.

Η απόφαση των κριτών να κρατήσουν τη Σουζάνα Κουόλ και τη Μαρτίνα Χάφιτσουκ στο παιχνίδι προκάλεσε αντιδράσεις και σχεδόν καμία κοπέλα δεν χειροκρότησε, καθώς θεώρησαν πως είναι άδικο. Η Χαρά Παππά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, ειδικά, ζήτησαν εξηγήσεις γι’ αυτό το πράγμα, και ειδικά για την παραμονή της Σουζάνας, ενώ και άλλες διαγωνιζόμενες είχαν την ίδια στάση.

Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Γκλόρια Ντενίκη και η Ιωάννα Κυρίτση, με τους κριτές να αποφασίζουν πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ιωάννα.


GNTM 2 | Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε