Αρκετά ικανοποιημένοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της διήμερης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα και την Αχαΐα. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα στελέχη του κόμματος, ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια που έγινε από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του για να έρθει σε επαφή με τον λαό και τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής, ενώ τα μηνύματα που εισέπραξαν ήταν άκρως θετικά, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τη διαδικασία. 

Από πλευράς εγγραφών είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την ημέρα της εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα στην πλατεία Τριών Συμμάχων με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ο αριθμός τους έφτασε τις 300. Ήδη πριν από την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, με το προηγούμενο σύστημα εγγραφών και την καμπάνια που είχε ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές, οι εγγραφές ήταν 460. 

Πλέον από την περασμένη Τρίτη που άνοιξε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών του κόμματος, η isyriza, η ροή συνεχίζεται και υπάρχει μία αυξητική τάση που φανερώνει μία δυναμική στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο δρόμο προς το συνέδριο και στην πορεία προς τον λαό. Να σημειώσουμε ότι το συνέδριο του κόμματος αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο και θα είναι κομβικής σημασίας, με στόχο την αναγέννηση και την ανασύνταξη της Αριστεράς.