Μεγάλη επιτυχία για το Πατρινό tae kwon do και για το σωματείο της Αστραπής Πατρών.

Ο Αλέξης Μιχαλόπουλος αναδείχτηκε χρυσός στη κατηγορία των -59kg Εφήβων, μετά από 5 απαιτητικούς αγώνες στην διοργάνωση για το G1 Greece Open, Χαλκίδα 2019.

Από εκεί και πέρα καλές εμφανίσεις και τρεις 5ες θέσεις, μένοντας μια ανάσα πριν τα μετάλλια, κατέκτησαν οι εξής: Σταύρος Κούτσης, Σταθάτος Παναγιώτης και Ντότσικας Ηλίας. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και από τη μικρότερη αθλήτρια της αποστολής Μπακλέση Βασιλική, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας της.

Οι προπονητές του συλλόγου Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αντωνακόπουλος δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών τους διότι βλέπουν πως η καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου και η καθημερινή δουλειά αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς όσον αφορά τις αποδόσεις των αθλητών και γνωρίζουν ότι τα λάθη των αθλητών στους συγκεκριμένους αγώνες, είναι λάθη τα οποία μπορούν να διορθωθούν με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. του συλλόγου στο Σπύρο Ραμαντάνη ο οποίος για ακόμα μια φορά βοήθησε την ομάδα. Ο Α.Σ. Αστραπή για ακόμα μια φορά απέδειξε πως πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα.