Με θερμοκρασία που θυμίζει περισσότερο Ιούλιο, παρά Οκτώβρη, σε συνδυασμό με την αργία της ημέρας λόγω Κυριακής, ήταν επόμενο... 

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που την Κυριακή το μεσημέρι αντί να πάνε για καφέ μέσα στην πόλη, προτίμησαν να κάνουν μία ακόμα βουτιά στις παραλίες γύρω από την Πάτρα και να εκμεταλλευτούν το καλοκαιράκι που δεν λέει να μας εγκαταλείψει φέτος. 

Βαδίζουμε προς τα τέλη Οκτωβρίου και την Κυριακή, οι παραλίες γύρω από την Πάτρα, το Ρίο, η Πλαζ, η Ροδινή, αλλά και άλλες πιο μακριά, είχαν αρκετό κόσμο, με τους λουόμενους να απολαμβάνουν το μπάνιο και τον ήλιο.

Σύμφωνα με αρκετούς από αυτούς που συνεχίζουν τα μπάνια τους και τον Οκτώβρη, τα νερά της θάλασσας είναι πιο ζεστά από ότι τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμα και σε παραλίες όπως το Ρίο που συνήθως είναι πιο παγωμένα. 

Η φωτογραφία είναι από το Δημορηγόπουλο και το Tam Toom στο Ρίο της Πάτρας. Όπως μάθαμε την Κυριακή το μεσημέρι η εικόνα αυτή επικρατούσε σε πολλές άλλες παραλίες της περιοχής της Αχαΐας. Η θάλασσα ήταν λάδι στην κυριολεξία και σύμφωνα με όσους τυχερούς είχαν την έμπνευση να πάνε για μπάνιο αυτή την Κυριακή, ήταν πραγματικά το κάτι άλλο! 

Βλέπετε έτσι την φωτογραφία που ανέβασε στο facebook o Τάκης Ματθαιόπουλος. Δεν υπάρχουν διαφορές από τις Κυριακές του καλοκαιριού αν κάποιος σύγκρινε την εικόνα με αντίστοιχες των περασμένων μηνών. Και γιατί να υπάρχουν άλλωστε; Βρισκόμαστε στην 81η μέρα του Αυγούστου! Το καλοκαίρι συνεχίζεται.