Η Κάτια Δανδουλάκη εισβάλει στις Άγριες Μέλισσες, ως Ανέτ, στο επεισόδιο της Δευτέρας και αναμένονται μεγάλες ανατροπές. Αυτό παραδέχθηκε η ίδια σε συνέντευξή της στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Να περιμένουμε “βόμβες” στη συνέχεια της σειράς;

Έρχονται “βόμβες” και ανατροπές.

Στις Άγριες Μέλισσες κάνεις δυναμική είσοδο τη Δευτέρα το βράδυ ως Ανέτ Σεβαστού.

Η Ανέτ είναι αδελφή του Μιλτιάδη και του Δούκα, η οποία παντρεύτηκε και άφησε πίσω της το χωριό για να ζήσει στο Παρίσι όταν ήταν 20 χρονών. Είναι μια γυναίκα που έκανε αυτά που λαχταρούσε η ψυχή της, που ήταν πάντα κόντρα στα πρέπει, που είχε ανοικτούς ορίζοντες και όχι κόμπλεξ. Με την επιστροφή της θα αποκαλυφθούν μυστικά που είχαν μείνει για χρόνια στο σκοτάδι και στη συνέχεια θα υπάρξουν αποκαλύψεις που αφορούν την ίδια. Δεν μπορώ να αποκαλύψω, δυστυχώς, κάτι παραπάνω, άσε που δεν ξέρω και πολλά.

Να αποκαλύψω αυτό που μου έλεγες όταν προσπαθούσαμε να βρούμε χρόνο να τα πούμε. Πως έχεις γυρίσματα όλη την εβδομάδα και πως καταφέρνεις να κοιμάσαι τρεις ώρες.

Που ελπίζω να γίνουν πέντε γιατί αλλιώς δεν θα τα βγάλω πέρα. Ξυπνάω γύρω στις πέντε το πρωί, κατά τις 8 έχω όρντινο για τη σειρά και όσο μας πάει, για να τρέξω μετά στο θέατρο. Η Ανέτ διατρέχει όλες τις ιστορίες, γι’ αυτό κάνω γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και για πολλές ώρες.