Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου beach soccer θα φορέσει την φανέλα της Νάπολη Πατρών.

Πρόκειται για τον Ρώσο Boris Viktorovich Nikonorov που σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πατρινής ομάδας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο World Winners Cup που θα γίνει στην Αλάνια της Τουρκίας από την Δευτέρα 21 έως την Κυριακή 27 Οκτώβρη. 

Κάποιες φορές τα λόγια είναι μικρά για να περιγράψουν τις καταστάσεις. Η περίπτωση του είναι από αυτές που σε κάνουν να ψάχνεις ώρες για να βρεις λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν ακριβώς την σπουδαιότητα της.

Στην αχανή χώρα με τις στέπες που καλύπτει πάνω από το ένα όγδοο της παγκόσμιας κατοικήσιμης γης με 146.793.744 κατοίκους, στα εδάφη που πρωτοπάτησαν οι Σκανδιναβοί Βίκινγκς και οι Βάρραγοι του λαού των Ρως, ένα παιδί-θαύμα ήρθε να χαράξει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο άμμου, με τις μαγικές ικανότητες του και την αστερόσκονη που τον περικλείει να τον οδηγεί στην αιώνια αθανασία, δίπλα στους μεγάλους Τσάρους του μεσαίωνα.

Ένας παίκτης που σαρώνει τους τίτλους, αναδεικνυόμενος ως «Rising Star 2017», κατακτώντας το Ρωσικό πρωτάθλημα (2017), παίρνοντας ένα ασημένιο (2018) και ένα χάλκινο μετάλλιο (2017) στο Ρωσικό Κύπελλο και κατακτώντας τον τίτλο στο Μουντιαλίτο Συλλόγων (2017) με την Lokomotiv Moscow.

Με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας, εκτός του τίτλου στο «Euro Beach Soccer League» επίσης το 2017, μετράει ένα χάλκινο στην ίδια διοργάνωση το 2016, την χρονιά στην οποία επίσης πήρε την 3η θέση στο «Beach Soccer Intercontinental Cup» στο Ντουμπάι. Πριν λίγες μέρες, πανηγύρισε με την Εθνική του ομάδα την πρόκριση στα τελικά του «World Cup» που θα λάβει χώρα στην Παραγουάη στα τέλη Νοέμβρη.

Γεννημένος στις 13 Απριλίου 1989 στο Γιάροσλαβλ, ο Boris Viktorovich Nikonorov, ξεκίνησε να αγωνίζεται από το 2012 στην Podvodnik, για να ακολουθήσουν οι ομάδες Joker (2015), Zolotoy (2016), Nevskiye Berega (2016), Petrogradets (2017), Lokomotiv Moscow (2017), Alliance (2018), όλες από την χώρα καταγωγής του, της οποίας αποτελεί αυτή τη στιγμή το «next best think».

Για πρώτη φορά θα φορέσει φανέλα ομάδας εκτός Ρωσίας και αυτή θα είναι η φανέλα με το «Ν» στην καρδιά από την Πάτρα, η δική μας Νάπολη που θα ζήσει ένα όνειρο, με έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου να αγωνίζεται για αυτήν"