Η 2η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019.

Από νωρίς το πρωί στο Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" προσέρχονταν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, προκειμένου να αιμοδοτήσουν, στηρίζοντας ακόμα μία δράση του ιστορικού Συλλόγου, ο οποίος φέτος κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Αργά το μεσημέρι, μετά το πέρας της εθελοντικής αιμοδοσίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Χάιδας Αλέξανδρος, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ευχαριστούμε θερμώς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Αίματος για την άψογη εξυπηρέτησης και φροντίδα των εθελοντών αιμοδοτών που προσήλθαν σήμερα, καθώς και για την εν γένει συνεργασία που έχουμε με το Κέντρο μετά και την δημιουργία, τον Ιούλιο του 2018, Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στους κόλπους μας.

Με σεβασμό στο συνάνθρωπο ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών προχωρεί σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, υλοποιώντας τη μέγιστη πράξη αλτρουισμού, όπως αυτή της αιμοδοσίας"