Κάτι από Πάτρα είχε ο διαγωνισμός καλλιστείων που έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Η Β' Σταρ Ελληνικής Ομορφιάς λέγεται Έλενα Μαρή και μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, όμως αυτή τη περίοδο ζει στην Πάτρα όπου σπουδάζει. Η όμορφη φοιτήτρια της Πάτρας που κατάφερε να διακριθεί στα πανελλαδικά καλλιστεία Star Ελληνικής Ομορφιάς 2019, έχει μπει εδώ και καιρό στον χώρο της μόδας, χωρίς καλά - καλά να το καταλάβει. 

Ωστόσο, όπως τονίζει είναι ένας χώρος που την γεμίζει και για αυτή την έχει κερδίσει. Στόχος της άμεσος είναι να φύγει από την Πάτρα, όχι γιατί δεν της αρέσει η πόλη μας, το αντίθετο, αλλά γιατί πρέπει να τελειώσει άμεσα τις σπουδές της, ώστε να προχωρήσει και να κάνει τα βήματα που θέλει, τόσο στηνν καριέρα της όσο και στην ζωή της. 

Της αρέσει ο χορός, μιλάει αγγλικά και γερμανικά, σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και δηλώνει ευαίσθητη, πεισματάρα, ενώ της αρέσει να χαμογελάει, θεωρώντας ότι είναι το πιο δυνατό της σημείο. Όσο για τον τρόπο που θα πρέπει κάποιος να την φλερτάρει, έχοντας κάποιες πιθανότητες; Τα μάτια! Το καλύτερο παιχνίδι γίνεται μόνο από εκεί, όπως πιστεύει.