Μπορεί το νέο μηχάνημα της i-motion το EMS που έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Πάτρα να απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των αθλητών, όμως , αν το... ζορίσεις και θελήσεις να αναμετρηθείς μαζί του, τότε τα βρίσκουν σκούρα και άτομα που ασχολούνται χρόνια με το fitness και την γυμναστική, έχοντας στην κατοχή τους σημαντικούς τίτλους. 

Επισκεφτήκαμε το S - MaX Fitness της Πάτρας στην Πανεπιστημίου 23 και βρήκαμε τον personal trainer τον Στέφανο Λαϊνά  τον άνθρωπο που εξασφάλισε σε συνεργασία με τον Κώστα Αντωνακόπουλο, την έλευση του υπέρ σύγχρονου αυτού μηχανήματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα και ποιους νομίζετε ότι είδαμε εκεί να το δοκιμάζουν; 

Τον Δημοσθένη Γεωργαντόπουλο και την Ελπίδα Μαστροκάλου, δυο παιδιά που ασχολούνται χρόνια με τη γυμναστική και το fitness, αλλά και γενικότερα με τον αθλητισμό, έχοντας ξοδέψει αρκετές ώρες της ζωής τους στα γυμναστήρια. Άλλωστε, ο Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος έχει πάρει και σχετικό τίτλο, έχοντας αναδειχθεί σε αντίστοιχο διαγωνισμό έως το μοντέλο με το ωραιότερο σώμα στον κόσμο. 

Οι δύο τους όταν πληροφορήθηκαν τον ερχομό του i-motion EMS στην Πάτρα, δεν έχασαν την ευκαιρία, πήραν τηλέφωνο τον φίλο τους τον Στέφανο και έτρεξαν για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Οι ίδιοι, παρά τα χρόνια γυμναστικής και την εμπειρία που έχουν, τα βρήκαν δύσκολα όταν το μηχάνημα ανέβασε στροφές, ενώ δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το μάθημα που έκαναν, συνδυάζοντας το i-Motion EMS με ασκήσεις.


Το i Motion EMS στο S-MaX Fitness της Πάτρας

Το i-Motion EMS, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Στέφανος Λαϊνάς, είναι μία σύγχρονη μορφή ενεργοπαθητικής γυμναστικής με μεγάλα πλεονεκτήματα συγκριτικά με την συμβατική.

Το βασικότερα από αυτά είναι ότι με το i- Motion EMS ο αθλητής απαλλάσσεται από το ενδεχόμενο του τραυματισμού των αρθρώσεων, των οστών ή των τενόντων που επιβαρύνονται πάντα από τις ασκήσεις με τα βάρη. 

"Οι ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και στους τένοντες είναι ένας τους συχνότερους πονοκέφαλους που έχουν όλοι του τύπου οι αθλητές όταν γυμνάζονται, ειδικότερα όταν φορτώνουν το πρόγραμμα των ασκήσεων τους, προκειμένου να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν" τονίζει ο Στέφανος Λαϊνάς. "Με το EMS ο αθλητής δεν έχει πια αυτό τον φόβο και μπορεί να γυμναστεί άφοβα, χωρίς προβλήματα". 

Ακόμα όμως και χωρίς ασκήσεις γυμναστικής το i-motion EMS σε γυμνάζει, χωρίς καν εσύ να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να νιώσει κάποιος, όταν φορέσει αυτή την ειδική φόρμα που τον συνδέει με το μηχάνημα. "Είναι μία άλλη μορφή γυμναστικής που σε συνδυασμό με προγράμματα γυμναστικής και ασκήσεις που σου δίνονται από τον trainer μπορεί να πετύχεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα". 

Το i-motion EMS, λειτουργώντας με bluetooth, χωρίς καλώδια, δίνει την δυνατότητα στον trainer να δώσει στον αθλητή του ακόμα περισσότερες ασκήσεις, ενώ εμπεριέχει 20 διαφορετικά προγράμματα με διαφορετικές συχνότητες το καθένα, έχοντας έτσι την τεχνολογία και την υποδομή για να ικανοποιήσει τον κάθε τύπου αθλητή. 


"Το μηχάνημα αυτό δεν έρχεται για να καταργήσει το γυμναστήριο, ούτε για να το αντικαταστήσει, αντίθετα έρχεται να το συμπληρώσει" τονίζει ο Στέφανος Λαϊνάς. Το i-motion EMS συνίσταται επίσης για αποθεραπεία, για λιπόλυση, για μυική ενδυνάμωση, για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και γενικότερα ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο αθλητής μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. 

Τα δύο μαθήματα 20 λεπτών i-motion EMS αντιστοιχούν σε οκτώ ώρες συμβατικής γυμναστικής και αποτελεί σίγουρα την ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τον χρόνο να γυμναστούν ή θέλουν να συνδυάσουν την εκγύμναση τους με κάποιο άλλο χόμπι που μπορεί να έχουν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε μία συνεδρία (σε 20' λεπτά δηλαδή) μπορεί να κάψει κάποιος 1.200 θερμίδες. 

Μη το σκέφτεστε άλλο. Κτίστε το σώμα που ονειρεύεστε και αποκτήστε την φυσική ευεξία που έχετε ανάγκη. Πάρτε τηλέφωνο τώρα στα S - MaX Fitness και κλείστε ραντεβού. Η πρώτη συνεδρία είναι δωρεάν (χωρίς υποχρέωση αγοράς πακέτου συνεδριών) έτσι ώστε να γνωρίσει κανείς αυτή τη νέα μορφή γυμναστικής. 

Προσοχή όμως: "Το 90% των αθλητών που έρχονται για ένα μάθημα με το EMS συνεχίζει και δεν εγκαταλείπει" προειδοποιεί ο Στέφανος Λαϊνάς. Αξίζει όμως!