Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και προσωπικά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ζει τον έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Φίλιππου Τσαγκρίδη, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά τη σχέση της σε χαμηλούς τόνους. Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο, για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τη σχέση της με τα χρήματα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ. Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου.» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Τα νούμερα τηλεθέασης

Πάμε εξαιρετικά, παρόλο που είμαστε στην πιο ανταγωνιστική ζώνη. Υπάρχουν μέρες που κλείνουμε πρώτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απέναντί μας έχουμε έναν τηλεοπτικό σταθμό με εμπειρία 30 χρόνων. Εμείς είμαστε ένα κανάλι που μόλις ξεκίνησε και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γεγονός που κάνει το επίτευγμά μας ακόμα μεγαλύτερο. Θέλω να συνεχίσει να πηγαίνει έτσι η εκπομπή. Είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθώ πάντα να τους πετυχαίνω. Θα ήθελα να τελειώσουμε πρώτοι. Και δεν το λέω με έπαρση. Οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά που του αρέσει και βάζει την ψυχή του επιθυμεί να βγει νικητής.

Η σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη

Θεωρώ άδικη αυτήν τη σύγκριση. Σίγουρα η Ελένη είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτόν το χώρο, έχει δημιουργήσει δική της σχολή και έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Στην τηλεόραση μπορεί να υπάρχουν και καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες, σε γενικές γραμμές όμως τα πράγματα ανακυκλώνονται. Πολύ πιθανό κάποια να μοιάζουν. Τόσοι άνθρωποι έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από την Ελένη, ε, κάποια στιγμή –και βάσει πιθανοτήτων– λογικό ήταν ότι θα συνεργαζόμουν με ορισμένους από αυτούς. Άλλοι πάλι που είναι στην ομάδα μου δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο πλατό της Ελένης. Δεν προσπαθούμε να κάνουμε ένα «τύπου Μενεγάκη» πρωινό, αλλά κάτι καθαρά δικό μας.

Τα social media & τα χρήματα

Η αλήθεια είναι ότι τα social φέρνουν χρήματα. Δεν μου αρέσει όμως να νομίζει ο κόσμος ότι κάνω κάτι μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους. Παίρνω λεφτά, όπως και όλες, θέλω όμως ό,τι διαφημίζω να με αντιπροσωπεύει. Γι’ αυτό και χειρίζομαι η ίδια τους λογαριασμούς μου, όχι κάποια εταιρεία όπως έχει γραφτεί. Ακόμα κι όταν διαφημίζω κάτι, δεν το κάνω με προχειρότητα. Έχω μια φωτογράφο και βγάζουμε πολύ ωραίες επαγγελματικές λήψεις, γιατί σέβομαι και αυτόν που με ακολουθεί και τον πελάτη.