Βράδυ Πέμπτης και η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» μονοπώλησε την ζώνη υψηλής τηλεθέασης, «παίζοντας» πολλές μονάδες πάνω από τον ανταγωνισμό.

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι, με τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννη Στάνκογλου) να αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου από τις αδερφές Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» έκαναν τους τηλεθεατές να «κολλήσουν» κυριολεκτικά στους δέκτες τους.

Το επεισόδιο της Πέμπτης, μετά από μια επίδοση πέριξ του 30% την Τετάρτη, συγκέντρωσε τηλεθέαση 33% στο νεανικό κοινό και σύμφωνα με την πρώτη πρωινή εκτίμηση της Nielsen. Χωρίς να απειληθεί από κάποιο άλλο κανάλι, ο ΑΝΤ1, με τις «Άγριες Μέλισσες» είδε την τηλεθέαση να αγγίζει το 36,5% σε τέταρτο.
Στις 23.00, ένα τέταρτο αφότου ξεκίνησε η σειρά του ΑΝΤ1, στον ΣΚΑΙ έριχνε τίτλους αρχής η σειρά «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά». Το σίριαλ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου δυσκολεύτηκε με τον ανταγωνισμό και περιορίστηκε σε τηλεθέαση 8,2%.

Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο Live του X-Factor

Το βράδυ της Πέμπτης όμως, η ζώνη υψηλής τηλεθέασης είχε και λαμπερό talent show. Το X-Factor από το OPEN, με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή έβγαλε στον αέρα το πρώτο του live. Συγκίνηση, αυστηρές κριτικές, αλλά και μια ανακοίνωση έκπληξη από τον Γιώργο Θεοφάνους έδωσαν τα στοιχεία του… ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα που ωστόσο περιορίστηκε επίσης σε τηλεθέαση 11,6%.

Στην καλύτερή του στιγμή, το X-Factor, στις 22.30, κατάφερε να σημειώσει τηλεθέαση 15,2% στα κοινά 18-54. Οι εκτιμήσεις της Nielsen ενδέχεται να διαφοροποιηθούν με την τελική πρόβλεψη τηλεθέασης της εταιρίας μέτρησης αργότερα μέσα στην ημέρα.