Ο Θεόδωρος Σερεμέτης σχετικά με τις κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" αναφέρει σε ανακοίνωση του τα παρακάτω:

"Το Σωματείο Ιπποκράτης σε χθεσινή του ανακοίνωση βάλει για μια ακόμη φορά, κατά την προσφιλή του τακτική, εναντίον του Διοικητή χρησιμοποιώντας μια σειρά ψευδών στοιχείων.

Ψέμα πρώτο: Αναφέρονται σε «μένος» από μέρους μου εναντίον των συνδικαλιστών. Όμως στη συνημμένη έγγραφη αναφορά μου στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, στις 13 Ιουνίου 2019, μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα κατάληψης, σαφώς αναδεικνύεται η αγωνία μου για την σωστή λειτουργία του νοσοκομείου, για την απρόσκοπτη τροφοδοσία του με κάθε απαραίτητο (υγειονομικό υλικό, φάρμακα, αντιδραστήρια) και όχι το μένος μου εναντίον των συνδικαλιστών.

Ψέμα δεύτερο: Μπλόκαραν χθές με κατάληψη, χωρίς απόφαση ΔΣ ή Γενικής Συνέλευσης, όλες τις λειτουργίες της Διοικητικής υπηρεσίας και της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, αλλά σήμερα το ονομάζουν Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας! Βεβαίως δυο προγραμματισμένες για χθες συνεδριάσεις του ΔΣ δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω κατάληψης ή λόγω «αυθόρμητης»; - κατά την σημερινή εκδοχή -  συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. Εκ του αποτελέσματος μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ο στόχος της κατάληψης ήταν η ακύρωση της συνεδρίασης του ΔΣ, και αφού πέτυχε, σήμερα έχουμε την άδεια του προέδρου/ Σωματείου  να λειτουργήσουμε.  Οι συνέπειες της ακύρωσης στη λειτουργία του Νοσοκομείου δεν απασχολούν το  Σωματείο. 35  συνολικά  θέματα εκ των οποίων 27  θέματα του Γραφείου Προμηθειών δεν συζητήθηκαν. Αναρωτήθηκαν ποτέ αυτά τα 27 θέματα του Γραφείου Προμηθειών τι αφορούν και πότε θα διευθετηθούν;

Ψέμα τρίτο: Στις εκκλήσεις μου για τερματισμό των καταλήψεων τον Ιούνιο, προκαλούσαν λέγοντας ότι «αφού είμαστε παράνομοι να πας στον Εισαγγελέα», τώρα μιλούν για ΝΕΕΣ προκλητικότατες παρεμβάσεις του Διοικητή στη Συνδικαλιστική τους λειτουργία! Το έγγραφό μου στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΗ, έχει κατατεθεί από τις 13/06/2019! Ουδέποτε ως Διοικητής στράφηκα εναντίον των εργαζομένων. Το αντίθετο ορισμένα μέλη του σωματείου άρχισαν τις επιθέσεις εναντίον μου πριν ακόμα αναλάβω, γεγονός που βεβαίως ανέμενα αφού ανάλογη αντιμετώπιση είχαν και προηγούμενοι από εμένα Διοικητές από τα ίδια συγκεκριμένα πρόσωπα."