Όλα έτοιμα για το Pink the City που έρχεται για να βάψει την πόλη ροζ και να δώσει ένα μήνυμα ζωής κατά του καρκίνου του μαστού. Oi Rising Flames δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την μεγάλη γιορτή που θα γίνει στην Πάτρα. 

Τα κορίτσια της Μαρίας Σιολέ θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει το "Άλμα Ζωής" την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην έναρξη της εκδήλωσης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. 

Οι Rising Flames θα δώσουν τον δικό τους ρυθμό στην συγκέντρωση και στην ροζ πορεία που θα ακολουθήσει, στο πλευρό της παρουσιάστριας της εκδήλωσης, Χριστίνας Λαμπίρη. Στέλνουν έτσι και αυτές το δικό τους μήνυμα ζωής, συμμετέχοντας σε μία τόσο ιερή διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός για την Πάτρα. 

Η ομάδα των Rising Flames που είδαμε στην διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας αποτελείται από τα εξής κορίτσια: Δώρα Ρουμελιώτη, Χρύσα Τσιώλη, Σοφία Κατσαίτη, Αντιόπη Γραβάνη, Μιρένια Παπαδιονυσίου, Ευαγγελία Διάφα, Νίκη Σταυροπούλου, Ρέα Ζήση, Αλεξάνδρα Καραλή, Σοφία Τριανταφύλλου, Φαίρδρα Κρόκου και Νίκη Τσαγκαρά. Προπονήτρια και χορογράφος της ομάδας είναι η Μαρία Σιολέ.