Μια νέα μεγάλη διοργάνωση έχει στα σκαριά ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής, μετά το Patras Street Food Festival που έγινε υπό την αιγίδα του με αρκετή επιτυχία. 

Πρόκειται για μία διοργάνωση που εφόσον γίνει όπως πρέπει θα κάνει την διαφορά και θα φέρει αρκετό κόσμο στην Πάτρα και στην αγορά της. Είναι ένας άσος που βγάζει από το μανίκι του ο σύλλογος ή καλύτερα από τον φάκελο του Visit Patras, πάντα στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που θέλει να δώσει την αχαϊκή πρωτεύουσα, φέρνοντας "ξένο" χρήμα στην πόλη, με δράσεις και νέες ιδέες. 

Μιλάμε ασφαλώς για το πανελλήνιο tattoo festival που σκοπεύει να φέρει ο ΣΚΕΑΝΑ στην Πάτρα, έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για το όλο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Σακκής, ο άνθρωπος που τρέχει την υλοποίηση του project και αυτός που συνέταξε σε μεγάλο βαθμό τις προτάσεις που εμπεριέχονται στο φάκελο του Visit Patras, βρίσκεται σε επαφές και σε συζητήσεις, τόσο με τα παιδιά της Harley Davidson, όσο και με τους πανελλήνιους φορείς των επαγγελματιών του είδους που κανονίζουν συνήθως αυτού του είδους της διοργανώσεις. 

Τα φεστιβάλ τατουάζ γίνονται συνήθως στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε όσους αγαπούν αυτή τη τέχνη γνωρίζουν καλά το διάσημο για το είδος του Athens Tattoo Convention που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάη για 13η συνεχόμενη φορά, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες κόσμου και ασφαλώς και τους καλύτερους επαγγελματίες αυτής της τέχνης, όπως ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αγγελιάνα Κορωνιού, η Ελένη Μέγκα και αρκετούς ακόμα. 


Στόχος του ΣΚΕΑΝΑ είναι να γίνει η διοργάνωση αυτή όπως πρέπει και προς τα εκεί κινούνται οι προσπάθειες του, ώστε να πάρει το event την ανάλογη προβολή σε πανελλήνιο επίπεδο και να φέρει κόσμο στην Πάτρα.

Ωστόσο η δράση αυτή είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και υπάρχει δρόμος μπροστά του για να οριστικοποιηθεί η κάθε λεπτομέρεια. Πάντως, αν γίνει είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει αρκετό κόσμο, όχι μόνο από την Πάτρα ή από την Δυτική Ελλάδα που θα έχουν την ευκαιρία να δουν την τελευταία εξέλιξη αυτής της τέχνης, αλλά και από άλλα μέρη της επικράτειας αφού οι fan του είδους ακολουθούν πάντα αυτές τις πανελλήνιες διοργανώσεις. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φεστιβάλ αυτό, αν τελικά γίνει στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 18 με 19 Απριλίου, ενώ ο πιθανότερος τόπος διεξαγωγής του θα είναι το "Δημήτριος Τόφαλος". Μακάρι να πάνε όλα καλά και η Πάτρα να φιλοξενήσει μία ακόμα μεγάλη εκδήλωση που θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της. 

(Οι φωτογραφίες είναι από το Athens Tattoo Convention. Στο εξώφυλλο ο Tass Dimopoulos).